Chraňte svou pleť proti modrému světlu z obrazovek a mobilů

Chraňte svou pleť proti modrému světlu z obrazovek a mobilů

Předvánoční SOUTĚŽ s termální kosmetikou Uriage. Spojení blahodárných účinků termálního pramene, ochrany pleti proti stárnutí i proti modrému světlu z našich telefonů přináší kosmetické výrobky, které si zamilujete.

Blahodárný termální pramen

Francouzská kosmetická značka Uriage ve svých výrobcích používá termální vodu z pramene Uriage ve francouzských Alpách. Již dlouhá staletí je tento pramen znám svými blahodárnými účinky. Díky tomu vzniká jedinečná kosmetika pečující o naši pleť i tělo.

Naše pokožka každý den bojuje s vnějšími škodlivými vlivy, s UV zářením, znečištěným ovzduším, ale rovněž ji značně ovlivňuje stres a shon běžných dnů nebo také modré světlo z našich mobilů a počítačových obrazovek. Kosmetická řada Uriage Age Protect vznikla zejména proto, aby naši pleť před vším tímto ochránila.

Boj proti modrému světlu

Inovace, se kterou značka Uriage přichází, je zaměřená na ochranu proti modrému světlu. U obrazovek strávíme v průměru 6 hodin denně, kdy na nás toto modré světlo působí. Chránit svou pleť můžeme díky patentované bariéře, která chrání fibroblasty a keratinocyty před oxidačním stresem.

Regenerace a ochrana

Kosmetická řada Age Protect je zaměřená na péči o pleť a její regeneraci. Termální voda pomáhá pokožku zklidnit, hydratuje ji a posiluje kožní bariéru. Zároveň pleti dodá vitalitu a rozjasní ji. Veškeré výrobky jsou hypoalergenní, nekomedogenní a bez parabenů. Uriage Age Protect působí proti únavě očního okolí, rozjasňuje a odstraňuje tmavé kruhy pod očima, zpomaluje proces stárnutí a pleť celkově chrání.