Chystáte se na výlety? Tahle výbava vám přijde vhod

Chystáte se na výlety? Tahle výbava vám přijde vhod

Také už dychtivě voláte jaro? Vytahujete turistické zápisníky a deníky a koukáte do mapy, kam se vydáte na výlet? Nezapomeňte na praktické vybavení, které vám perfektní poslouží.

Načerpat sluneční paprsky, oddat se přírodě, vyčistit mysl a být chvíli jen sami se sebou nebo s našimi nejbližšími, to je jen pár důvodů, proč si užít výlet v blízkém i vzdálenějším okolí. A právě podle vzdálenosti je třeba zvážit, jakou výbavu si sebou vezmete. Tady je pár rad.

Na výlety v nejbližším okolí

Jestli se nechystáte daleko, zato se chcete alespoň trošku protáhnou a projít ve vašem okolí, pak vám postačí ledvinka, do které dáte pár drobných, telefon a klíče od domu. A třeba cestou narazíte na krásnou kavárnu, kde si vychutnáte i dobrou kávu.

 

Kvalitní oblečení nesmí chybět. Takové legíny z řady Rebook x Gigi Hadid potěší nejednu milovnici módních kousků. A nejenom, že dobře vypadají, padnou jako ulité.

 

Jste-li zastánkyní pohodlnějších a zejména volnějších kousků, pak pro vás budou značkou ideál sportovní kalhoty ze stejné řady Rebook x Gigi Hadid, které mají pohodlnou gumu v pase a příjemný náplet na nohavicích. Zůstanete tak v pohodlí i v teple. Pořídit k nim můžete i bundu do pasu z jednoho setu.

 

Na delší treky

Chystáte se někam dál? Pořádně protáhnout končetiny, dát si cestou svačinku nebo dobrý oběd a poznat nová místa? Nezapomeňte se na tyto chvíle pořádně vybavit. Ať vás nepřekvapí hlad ani neznalost mapy. Základem je kvalitní sportovní obuv, aby vám večer vaše nohy poděkovaly, nikoliv naopak...

 

Batůžek na delší cesty musí unést láhev s vodou, svačinu v podobě ovoce či dobrého toastu, kapesníky, peněženku, telefon a mapu. Když se do něj vleze mikina, opalovací krém a pár drobností navíc, tak jedině dobře.

 

Sportovní mikina nikdy nebude navíc. Jaro je v počasí ještě zrádné a vlastně i v létě mikinu do batohu balíme, abychom si byli jistí, že nás počasí na naší cestě za dobrodružstvím nepřekvapí. Co třeba šedá varianta od značky Nike?

 

Pro všechny případy

Krátký nebo dlouhý výlet? Na tom nezáleží, tyto drobnosti se můžou hodit ať už se jdete projít do lesa na konci vesnice, nebo na 20kilometrovou túru. A základem je ochrana hlavy, tedy pěkná, stylová a za nás rozhodně jemná kšiltovka.

 

I ochrana očí je, zejména ve sluncem zalitém dni, důležitou součástí naší sportovní výbavy. A takové klasické pilotky jsou prostě TOP!

 

Chystáte si na cestu menší či větší svačinky? Využijte krásné svačinové boxy vyráběné z kvalitních, ekologických materiálů, které mají hravý design. A že jich je nepřeberné množství.

 

answear.cz / bonami.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram