Chytrá trička Ralph Lauren monitorují vitální funkce

Chytrá trička Ralph Lauren monitorují vitální funkce

Se začátkem tenisového svátku US Open představil Ralph Lauren svá revoluční chytrá trička, která jsou schopna monitorovat aktuální vitalitu sportovce.

Coby jeden z hlavních sponzorů grandslamového turnaje US Open, který je již v plném proudu, se Ralph Lauren vytasil s revolučními chytrými tričky určenými sportovcům. Jedno takové představil na tiskové konferenci i vysokoškolský tenista Marcos Giron, který si na americkém grandslamu právě odbývá svou premiéru.

Chytrá Polo trička byla vyrobena s nemalou pomocí kanadské firmy Omsignal a jejich srdcem jsou vestavěné senzory, které monitorují sportovcův srdeční tep, frekvenci dechu a kompletní pohybovou aktivitu. Veškeré údaje včetně výdeje kalorií jsou následně odesílány do iOS aplikace prostřednictvím Bluetooth, které je před praním odnimatelné.

 

 

Samotné tričko je prozatím pouhým prototypem, který je testován vybranými hráči a už nyní se stává skvělým pomocníkem kondičních trenérů. Cena této technologie nám bohužel zatím není známa, ale věříme, že se ji brzy dozvíme, protože záměrem Ralph Lauren je spuštění plného prodeje již v příštím roce.

 

Zdroj: pcmag

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram