Co darovat přítelkyni, kamarádce, mamince nebo babičce?

Co darovat přítelkyni, kamarádce, mamince nebo babičce?

Potěšte všechny ženy, které máte na vánočním seznamu, správným dárkem, který se jim bude hodit a líbit.

Přinášíme vám několik tipů na dárky pro ženy, které vám pomohou s výběrem. Času už není nazbyt, hurá na nákupy!

Pro přítelkyni

Šperky, parfémy a dárkové balíčky kvalitní kosmetiky zachraňují muže již spousty let. Pokud se vám vaše milovaná nesvěřila s tím, co by letos ráda pod stromečkem našla a těžko hledáte nápady, nebojte se sáhnout po klasice. 

Pro maminku

Skvělým tipem pro vaši maminku je šperkovnice. Jak roky plynou, ženě obvykle šerků přibývá. Proto si všechny její poklady zaslouží adekvátní prostor a uspořádání. Poohlédněte se po šperkovnici, kterou maminka nejen využije, ale ještě bude doplňovat interiér. 

Pro babičku

Babičku jistě potěší některá z praktických vychytávek jako elektrický pilník na nohy nebo vyhřívaná deka. Chybu neuděláte ani s novým fénem nebo sadou na manikúru. Ukažte babičce, že její běžní pomocníci mohou fungovat zase o něco lépe a pomozte jí zprvu s jejich ovládáním.  

Pro kamarádku

Víte, že vaše kamarádka ráda cvičí jógu nebo pilates? Možná by ráda od Ježíška dostala novou podložku na cvičení. Každé kamarádce se ale bez ohledu na její preferovaný druh sportu bude hodit gymnastický míč. Dá se jím totiž nahradit běžná židle na sezení nebo ho používat k pravidelnému protahování. Darujte tím kamarádce trochu času na sebe a na péči o své tělo.

Pro sestru

Sestře vykouzlí úsměv na tváři třeba kosmetická sada. Ať je jí deset nebo třicet. Vybírejte pochopitelně s ohledem na její oblíbenou značku a vůni. Nemusíte se držet jen klasické sady sprchový gel a tělové mléko. Ségru by mohl potěšit i balíček vlasové kosmetiky.

 Kdybyste si stále nevěděla rady, prohlédněte si daší tipy na dárky.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram