Co jsou vlastně ty voňavé, poutavé plastové boty Melissa?

Co jsou vlastně ty voňavé, poutavé plastové boty Melissa?

Noblesní, komfortní, úchvatné. Z toho se časem staly populární a symbolické. Provoní vám celý botník a omotají si vás kolem prstu. 

Značka Melissa se vyznačuje jedinečnou filosofií při výrobě bot. Jejich nápad, vytvořit botky odolné vůči nepříjemnému pachu potících se nohou, se neuvěřitelně ujal. Unikátní guma používaná na výrobu modelů Melissa navíc zajišťuje i pohodlné nošení, protože se skvěle roztáhne dle potřeby každého chodila, nezpůsobuje nepříjemné odřeniny a puchýře a zároveň se při nošení nevytahá. Při procesu výroby gumových bot je přidávána složka s typickou žvýkačkovou vůní, která vás pak provází při každém obouvání a zouvání. Melissa bourá doposud panující hranice o nekomfortnosti nošení balerínek i podpatků a také strachu ze zouvání se na návštěvě v parných letních dnech.

 

Vínové 1 990 Kč ; Pudrově růžové 2 120 Kč

Je perfektní, že jsou boty pohodlné a vaše chodidla z nich následně netrpí zápachem, ale... kdyby nebyly i stylové, módní svět o značce Melissa dodnes nic neví. Vývojářům se ale povedlo botky udělat zároveň i vysoce módními a ve svém druhu naprosto originálními. Melissky si nespletete, protože ať už pár bot pochází z jakékoli kolekce značky, na všech jsou viditelné typické prvky jako je třeba droboučké zlaté logo z vnější strany nebo lehce vyvýšená pata v případě balerínek. Tou nejsignifikatnější částí rukopisu Melissa jsou bezpochyby velké ozdoby na špičce - plastová srdíčka, skládané mašle či jiné ozdoby. 

A teď už vlastně ani nevím, co na nich milujeme více: jejich vůni, komfortní nošení nebo noblesní provedení?

 

 
Černé 2 120 Kč ; Bílé 2 450 Kč

Při prvním pohledu na výrazné mašle na špičce balerínek se možná někteří neubrání myšlence, že s tak velkou ozdobou budou vypadat dětinsky. Netušíme, jak se to povedlo, ale Melissa dokázala vytvořit úchvatné dámské modely s typickým dívčím znakem mašle tak, aby se obávanému efektu botiček pro malé holčičky vyhnula. Opravdu se podařilo. Dnes Melissky koupíte bez nejmenšího problému za stejnou cenu jako v jiných státech a k dostání jsou i nejnovější modely. Rádi bychom vám napsali, jaké jsou za nás nejdokonalejší, ale nedokážeme se rozhodnout. Tak to tentokrát necháme na vás!

Jedno je ale jisté.

Zamilujete se. (Pokud se už nestalo.) O tom není pochyb!

 

 
Zlaté 2 120 Kč ; Zig Zag 2 050 Kč

different.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram