Co letos pod stromeček? Dárky, o kterých se vám ani nesnilo…

Co letos pod stromeček? Dárky, o kterých se vám ani nesnilo…

Ještě nemáte vybrané dárky pod stromeček? Nezoufejte a přijďte si do prodejen ProSpánek pro jeden z originálních vánočních balíčků, které provoní, zahřejí i zútulní váš domov.  

Obdarujte letos své blízké a přátele některým z výhodných a nápaditých balíčků, které pro vás na svých prodejnách připravil specialista ProSpánek. Vybírat můžete z více než 20 dárků pro maminku, tatínka i celou rodinu, které vykouzlí úsměv na jejich tváři.

Darujte lepší spánek v podobě klasického polštáře, který je díky univerzálnímu tvaru a velikosti vhodný skutečně pro každého, nebo provoňte svou ložnici podmanivými vůněmi Sense.

Výjimečná a originální vůně Sense

Vůně Sense je první vůní vytvořená speciálně pro ložnici. Tvoří ji více než 40 nejvybranějších esenciálních olejů a dlouho působící parfémy, aby u vás v ložnici vznikl luxusní čichový dojem. Vůně Sense vychází zejména z kombinace sladké madagaskarské vanilky a perského jantaru, jejichž spojení vytváří hřejivé uvolňující kouzlo.

Polštář pod každý stromeček

Vyhněte se úzkostem, které souvisí s výběrem dárků, a darujte svým nejbližším takový, který každý ocení – polštář. Pro každého, kdo spí, hraje polštář důležitou roli. Tvoří oporu hlavy a zajišťuje anatomicky správnou polohu během spánku. Dobře zvolený polštář může mírnit bolesti, nebo dokonce chrápání. Právě vy svým dárkem můžete někomu zlepšit kvalitu spánku a zajistit příjemnější rána.

Set lůžkovin s vůní Sense
Lůžkovina se značkou kvality Cezch Made, aromatická svíčka a loupané hobliny do prádelníku. Více na www.prospanek.cz

Více nápaditých vánočních balíčků a tipy na dárky pro vaše blízké najdete na kterékoliv z 20 prodejen ProSpánek nebo na www.prospanek.cz.
Ke každému vánočnímu balíčku nyní navíc získáváte bonus v podobě 10% slevy na nákup dalších produktů v prodejnách ProSpánek!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram