Co na sebe na firemní párty

Co na sebe na firemní párty

Prosinec je měsícem firemních večírků. Při takové příležitosti chceme vypadat dobře, ať už je nám dvacet nebo padesát. A my víme jak na to.

Období firemních večírků nabízí možnost bohatých večerních rób i skromnějších outfitů. Zároveň však můžete tuto událost pojmout ke sblížení s kolegy a utužit pracovní vztahy. Móda.cz přináší několik variací, jak na vánoční večírek, alespoň z hlediska módních kombinací.

Formální večírky a večeře

Pracujete-li ve společnosti, která vyžaduje přísný dress code, je nezbytné zvolit vhodné šaty. Malé černé se ve vašem šatníku rozhodně neztratí, ale občas je potřeba sáhnout po něčem opravdu společenském. Dlouhý střih šatů pod kolena s dlouhým rukávem a střídmou dávkou flitrů bude tím pravým ořechovým. Takové šaty navíc unosí mladá žena stejně jako starší dáma.

Pokud toužíte vypadat přitažlivěji, vsaďte na tolik populární krajku. Například zdobený živůtek oživí i naprosto nudné šaty.

Večírek formou kalhot a halenky

Jestliže vedení ve firmě, kde pracujete, není tak přísné a můžete si dovolit volnější outfit, tedy například i kalhoty, vsaďte na výrazné barvy, respektive alespoň na jednu. Například bílé kalhoty a červená blůza budou výraznou, avšak elegantní kombinací. Nechcete přeci mezi desítkami dalších lidí zapadnout, jako šedá myš. A jako bonus budete celý večer v pohodlí a teple.

Barevné halenky, nevšední motivy, ponča, šátky, pašmíny, barevné střevíčky i kabelky dělají oblečení zajímavým. Chápeme ale, že některé ženy potřebují spíše klidnější tóny a tak i modré, šedé a bronzové kousky vzájemně sladíte k naprosté dokonalosti a přitom nebudete ničím rušivá.

I pro dámy úctyhodného věku vybereme

Patříte mezi ženy, které mají pocit, že jsou spíše „ze staré školy“, a které milují dávnou minimalistickou módu, vkusnou a jednoduchou, která vás i vaše okolí dokáže oslnit ještě dnes? My vás naprosto chápeme, tajně ji totiž také milujeme. V takovém případě nezapomeňte zvolit jeden výraznější šperk, který bude prezentovat vaše já. Ostatní vyplyne z vaší elegance samo.

Přikládáme formálnější i méně oficiální varianty, které vás jistě uchvátí... Ps: Nezapomeňte, že půjčovny šatů překypují nádhernými róbami. Není tedy nutné za ně utrácet tisíce korun, za pár stovek si je na jeden večer užijete úplně stejně dobře.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram