Co nabídnou lednové dny pánské módy?

Co nabídnou lednové dny pánské módy?

Lednové dny pánské módy London Collections: Men už se nezadržitelně blíží. Otázkou však zůstává, co nám vůbec poprvé čtyřdenní svátek vlastně nabídne.

Rada Britské Módy nedávno odhalila předběžný harmonogram lednového svátku London Collections: Men, který se ve své šestileté historii vůbec poprvé uskuteční ve čtyřech dnech. Co nám ale ony čtyři dny pánské módy ve skutečnosti nabídnou? Vydržíte-li až do konce, vše se dozvíte.

Díky neutuchající podpoře hlavně mladých nebo teprve začínajících módních designerů ze strany jak Rady Britské Módy, tak i samotné London Collections: Men, se můžeme rok co rok, v létě i zimě seznamovat s neotřelou a originální tvorbou, která se svým způsobem podílí na vzniku nových módních trendů.

Výjimkou však ale často není ani účast známých módních značek a domů jako Moschino, Alexander McQueen, Belstaff, Dunhill, Manolo Blahnik, Tom Ford, Burberry Prorsum a mnoho dalších. Více však naleznete níže v kompletním harmonogramu.

Předběžný plán uvádí účast více než šedesátky módních designerů, kteří na čtyřdenní akci od 9 do 12. ledna 2015 předvedou svou tvorbu určenou sezóně podzim/zima 2015, na kterou už se moc těšíme.

London Collections: Men AW15

 

Zdroj: londoncollections

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram