Co nám prozradil nejkrásnější Evropan Lukáš Lesák?

Co nám prozradil nejkrásnější Evropan Lukáš Lesák?

Říká se, že české ženy jsou jedny z nejkrásnějších na světě, ale co muži? Česká republika slaví další úspěch v oblasti krásy. Lukáš Lesák nás reprezentoval na soutěži Man of the year.

Tam vybojoval úctyhodné třetí místo a ještě k tomu získal titul Nejkrásnější Evropan. Zkrátka a dobře jsme na něho hrdí a museli jsme ho pro vás vyzpovídat. 

Ahoj Lukáši, nejdříve se musím zeptat, jak se ti daří?

Ahoj, po návratu to bylo velmi těžké, realita byla moc krutá. Ale už se to všechno uklidnilo a daří se mi dobře.

A nyní konečně velká gratulace k úspěchu v mezinárodní soutěži – Man Of The Year, kde jsi vyhrál titul nejkrásnějšího Evropana a ještě k tomu ses umístil na krásném třetím místě v rámci celé planety. Celý team módy ti upřímně gratuluje.

Moc děkuji, samotnému mi trvalo docela dlouho, než jsem si uvědomil, co se mi povedlo.

Máš za sebou velký úspěch, vrátil ses do ČR a nyní samozřejmě se zvědavostí čekáme, jaký bude tvůj další kariérní krok. Co plánuješ?

Modeling beru spíše jako formu odreagování a samozřejmě se tomu věnovat chci, ale konkrétně ještě nemám vymyšleno, kam budou směřovat moje další kroky.

Jaké vnímáš rozdíly mezi českou a světovou verzí soutěže? Je to namáhavé? Mohl bys čtenářům popsat, jak probíhaly přípravy na finále a samotné finále?

Zahraniční soutěž byla úplně o něčem jiném, už jen tím, že jsem tam strávil více než 2 týdny. Viděl jsem se s guvernérem, měli jsme setkání se sponzory soutěže. Hodně jsme jezdili po okolí a poznávali místní lidi, kulturu a hlavně přírodu, okolo které se to tam velmi točí. Samotné přípravy na finále probíhaly vlastně až 2 dny před soutěží, kde jsme trénovali choreografii nástupu, volné disciplíny a tak. Samozřejmě počítali s tím, že přehlídky chodit umíme, takže tomu se tam moc času nevěnovalo, jen té choreografii. Kdežto v české soutěži to bylo hodně o tom nás naučit chodit po mole, tvářit se do foťáku, otrkat se v rozhovorech s lidmi. Samotné finále se skládalo z několika přehlídek, předváděli jsme i národní kostým a volnou disciplínu. Pak jsme se představovali do mikrofonu a finálová pětka dostala ještě zapeklitou otázku od poroty. Musel jsem odpovědět na filozofickou otázku „jestli je pro mě důležitý titul Muž Roku“. Hodnotila nás odborná porota po dobu celých dvou týdnů. Hodnotili i to, jak jsme se chovali, jak jsme mluvili a jak jsme se prezentovali.

Máš pro nás nějakou zajímavou či vtipnou historku z průběhu Man Of The Year?

Takových historek byla spousta, ale nejvíc nás dostalo, když jsme měli spát uprostřed pralesa ve velkém stanu na lehátku. Druhý den jsme spali v jiném pralese. Když jsme přijeli kolem jedenácté hodiny večer na místo, poslali nás k vodě. Nevěděli jsme, o co jde.  U vody nás naskládali do takových malých loděk, abychom se dostali na ostrov, kde jsme následně spali. To se mi moc nelíbilo.  Den předtím jsem viděl, jak se na skále sluní had a když nás spatřil, tak skočil do vody. Takže to pro mě byl opravdu spíše nepříjemný zážitek. (smích)

Věnoval ses modelingu již před soutěží Muž roku? Kdo tě do soutěže přihlásil a co pro tebe modeling znamená dnes?

Modelingu jsem se před soutěží nevěnoval. Byla to všechno velká náhoda. Můj kamarád ze střední školy mě přesvědčoval, ať do toho jdu. Po chvíli jsem tomu náporu neodolal a tak nějak to všechno vyšlo. Trochu nad očekávání. Dnes beru modeling jako hobby, mám rád přehlídky, baví mě dělat show pro lidi a rád se předvádím.

Jsi snílek? Čeho bys rád v životě dosáhl? 

Snílek jsem veliký, vždycky chci být ve všem nejlepší a při nejlepším to chci hned teď. Primárně pracuji jako manažer v jedné finančně poradenské skupině, kde chci být co nejdříve ředitel zeměkoule. Do toho bych rád dostal nabídku na focení, abych mohl dělat tvář nějaké módní značce. Těch snů mám fakt hodně.

Na tuto otázku se zkrátka musím zeptat, jelikož existuje plno čtenářek a celkově dívek, které zajímá, zda má Lukáš Lesák přítelkyni. Zadaný či single?

Už jsem single. (smích)

Klasika… Mnoho lidí ti bude chtít pogratulovat či mít aktuální info o tobě, tvé kariéře a tak mě zajímá, kde tě mohou sledovat?

Sledovat mě můžete hlavně na instagramu lukas_lesak, kde hodně prezentuji svůj život.

Za redakci MODA.cz ti děkuji za rozhovor a přeji jen a jen úspěch.

Také děkuji a přeji hezký den.

Foto: Muž roku, Drew Francisco, Lukáš Lesák - instagram

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram