Co nechybí na stolech úspěšných žen, které se vyznají v módě?

Co nechybí na stolech úspěšných žen, které se vyznají v módě?

Díky Pinterestu i Instagramu jsme denně zavaleni různě stylovými, ale vždy dokonalými stoly fashion bloggerek. V určitých doplňcích se ale shodnou! 

Jedním z úplně nejdůležitějších ohledů je vždy barevná kombinace. Vše, od desky stolu, vystavených laků na nehty až po plastové spínky na papíry, je v přesných odstínech, které spolu ladí. Možná to už hraničí se šílenstvím, ale inspirace je to skvělá! Oblíbenými odstíny jsou růžová, bílá a zlatá - ztělesnění ženské duše existuje právě v těchto barvách. 

Když budeme v ideálech pokračovat, určitě tam nikdy nechybějí knihy o módě, jejich vlivných osobnostech a její historii. To, že jejich čtenost už tak výrazná není, nemusíme podotýkat. Vypadají tam totiž dobře. A to stačí. Nejčastěji vedle bílého monitoru (nejlépe od společnosti Apple) najdeme vázu s čerstvými květinami. Nejobvyklejší jsou růže - nejčastěji v bílé barvě. 

Nezbytná je taktéž nástěnka pojatá jako mood board, plná fotek z cestování po Paříži nebo vyhlídnutých kousků na novou sezónu vystřižených z luxusních módních magazínů. A když už jsme u té personalizace - fashion blogerce se nikdy nestane, že by ji všechny diáře, sešity a bločky neladily do její oblíbené barvy - třeba do zlaté, že? A mějte v paměti - puntíky a proužky jen a pouze dohromady. 

Žádné úspěšné fashion blogerce nechybí na stole drahá luxusní svíčka. Opět ve světlých barvičkách, tudíž i v jemných vůních, aby bylo poznat, že dotyčná má vkus. Největší svíčkové maniačky jsou schopny za jednu střední svíčku utratit i přes pětset korun. A na závěr alespoň dva kávové hrnečky. Však to znáte - blogování je tak náročné, že jeden jednoduše nestačí! 

Zdroj: stylecaster.com
pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram