Co nesmí chybět v jarním šatníku redaktorkám Móda.cz?

Co nesmí chybět v jarním šatníku redaktorkám Móda.cz?

Uznáváme, že zatím to tak nevypadá, jaro se ale ve skutečnosti opravdu blíží. A redaktorky Móda.cz se s vámi rády podělí o to, co jim na jaře nesmí chybět v jejich šatníku. 

Péťa (šéfredaktorka)

"To, co je venku, se jaro říci nedá a musím se přiznat, že jsem z toho malinko otrávená. Měla jsem mezi schůzkou malinko času a tak jsem se šla podívat po slevách a na nové kolekce. v C&A jsem si vybrala komplet s bílou delší vestou, kterou jsem kombinovala jak se svým černým svetrem, tak se svetříkem v modré barvě. Jeansy jak jinak než s dírami. Asi týden mám nový modrý kabátek a ten jsem vám také vyfotila. Každý mi ho chválí a všem se moc líbí. V Reserved jsem vyzkoušela několik cardiganů. Překvapila mě barevnost a teplákovina, barvy jakou jsou kari a šedivá jsou moc fajn a mám je ráda. Kardigany v modré barvě jsou skvělé a všechny bych je brala. :-) Reserved u mě vede, když pokukuji po kabátu nebo svetru. A co se týká pánů, nakupují tam také. Mého muže dostat do krámu je hrůza. Ale tento styl mu sedí a sluší!"

Lucka

"Až bude jaro, opráším svoje Conversky, které jsou teď už pár měsíců schované ve skříni a na krabici sedá prach. Stejně se těším na šaty od pietro filipi - obecně mám ráda oblečení s límečkem a na tenhle kousek jsem si brousila zuby už od přehlídky značky na MBPFW. Třetím must-have v jarní výbavě jsou květinové vzory a výrazné barvy, ty mě v zimě tolik nebaví a nenosím je. Jinak ale, jak je tomu před začátkem každé sezóny, nemám co na sebe, takže se těším, až vyrazím před začátkem jara na nákupy."

Verča

"Je to už dávno, co se pro mě jaro stalo nejoblíbenějším obdobím v roce, co se týče módy. Protože vyzout kozačky a shodit šály je děsně osvobozující. Jaro miluji pro jeho rozkvět všeho a abychom mu to nekazili, měl by rozkvétat i náš šatník. Tomu mému v tom rozhodně pomohl nový bílý kabátek z H&M. Jakmile se doopravdy oteplí, okamžitě nazuji balerínky. V 95 procentech případů stejně v ničem jiném (mimo zimu) nechodím. A protože boty jsou skvělým nástrojem, jak vylepšit outfit, většina těch mých jsou něčím zajímavé. Mašličky zdobí šedé milované Mel balerínky nebo semiš ve spojení s lakovanou imitací kůže je také skvělý. Jo a nemůžu se dočkat roztrhaných džínů. (Tyhle jsou sice z loňska, ale věřím, že mi letos ještě nějaké přibudou.) Už aby přišel ten správný čas..."

Janča

"Na jaře mi nebudou chybět doplňky, které dělají všechno hezčím - brože, náramky, řetízky, výraznější spony do vlasů atd... já zrovna teď ujíždím na jelíncích. Potom určitě šátky a šály všech podob, velikostí a tvarů. Zahřejí a nadělají spoustu parády, navíc se dají využít všelijak, když je nouze největší. A co nevynechám ani na jaře, jsou rtěnky... kéž by ženy po celém Česku více nosily rtěnky, to by mé srdce pak radostí plesalo." 

neginmirslaehi.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram