Co přinesla přehlídka Natali Ruden a její Asia kolekce?

Co přinesla přehlídka Natali Ruden a její Asia kolekce?

Přehlídka jako módní show plná známých tváří, luxusních modelů a dokonalých momentů. To je Natali Ruden a její představení nové exotické kolekce.

Kouzlo Číny nebo Japonska. Natali Ruden okouzlila pražské Forum Karlín, kdy představila svou autorskou kolekci s názvem Asia.

Majitelka do svých luxusních modelů oblékla nejednu známou tvář z prostředí českých modelek, nechyběla ani Aneta Vignerová, Nikol Švantnerová nebo Veronika Kašáková. Návrhářky oblíbená modelka Andrea Verešová však výjimečně na mole zářit kvůli své neúčasti nemohla. Celým večerem hosty prováděl Libor Bouček a po jeho boku se u mikrofonu ocitl Filip Haltmar - syn Natali Ruden.

Natali je známá svými prestižními kolekcemi, které jsou osobité a nadčasové. Její kousky se dají nosit nejednu sezónu. Nyní si pro vdechnutí múzy došla až na daleký východ. Celá módní show se nesla v duchu exotiky a nechyběli ani samotní představitelé již zmiňovaných zemí, které pozvání od návrhářky přijali a zasedli v předních řadách.

Osobitost se úspěšné autorce opravdu nevytratila. V každé kolekci prý zanechá kousek sebe a svůj rukopis nenechává přehlédnout. Výrazné odstíny černé a červené spolu s ústřední barvou bílou vykouzlily v prostorách Karlínu pocit, že jste daleko od domova. A kde? No přece v Asii.

 

Zdroj: FB

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram