Co se vyplatí kupovat na ebay? Bižuterie, peněženky, pásky

Co se vyplatí kupovat na ebay? Bižuterie, peněženky, pásky

Běžně kupujeme spoustu drobností, za které naprosto zbytečně utrácíme moc peněz. Často ani není na výběr a peněženka se cenovek tak trochu děsí. Mluvíme například o páscích, jednoduché bižuterii nebo o samotných peněženkách.

Takové doplňky můžeme s přehledem koupit přes celosvětově známý ebay za zlomkovou cenu a především přesně takové, jaké si přejeme. Výběr je totiž nepřeberný!

 

Bižuterie
Je jednou z věcí, která se na ebay rozhodně vyplatí. V našich řetězcích třeba oblíbený statement náhrdelník vyjde na 300 korun, na ebay ho seženete okolo 100 Kč a budou téměř totožné. Stejně tak dobře jako náhrdelníky, můžete nakupovat náramky či náušnice. U bižuterie velmi často narazíte na free shiping, takže cena která se vám u zboží zobrazuje v dolarech je konečná! Kvalitativně se bižuterie vyrovnává jakékoli, kterou byste koupili v běžných řetězcích. 

Sluneční brýle
Jsou doplněk, který v tuto dobu nesmí chybět. Pokud si nepotrpíte na kvalitní skla, ale sluneční brýle berete spíše jako sezónní záležitost, na ebay si rozhodně vyberete a vyjdou vás na poloviční cenu než v obchodech. Ceny se pohybují už od 3 dolarů. 

Pásky
Nosíme je skoro všichni a utrácíme za ně nesmyslně vysoké částky. Ebay nabízí různé druhy v nespočtu odstínů. Pásky jsou jak moderní úzké, které můžete kombinovat více dohromady nebo širší. Ty zase opticky zeštíhlují pas. Ceny začínají na 2 dolarech!

 

Peněženky
Jedna z nejdůležitějších věcí, kterou stále nosíte u sebe je právě peněženka. Vyberte si z různých tvarů a barevných kombinací za cenu okolo 100Kč. Seženete tu nejrůznější barvy od klasické černé, přes červenou, královsky modrou až po kanárkově žlutou.

A jaké typy peněženek jsou v roce 2014 moderní? Náš předchozí článek si můžete přečíst zde
 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram