CO TĚ NEZABIJE, TO TĚ POSÍLÍ

CO TĚ NEZABIJE, TO TĚ POSÍLÍ

Máte někdy pocit, že je svět nespravedlivý, že se snad spikl přímo proti vám? Jan Mühlfeit a Veronika Kašáková vám ukážou nový směr a vy začnete konečně ve svém životě opravdu žít.

Nabýváte občas dojmu, že je svět nespravedlivý a že jiným se daří lépe, než vám? Ptáte se sami sebe, proč jsou zrovna oni bohatí a my ne? Máte někdy pocit, že se svět otočil proti vám, že si na vás Bůh zasedl?

Díky unikátnímu projektu CO TĚ NEZABIJE, TO TĚ POSÍLÍ změníte nejen svůj pohled na svět, ale i přímo vaše Já.

Přijďte na přednášku globálního stratéga, kouče a mentora Jana Mühlfeita, který spojil své síly s Nadačním fondem Veroniky Kašákové. Troufneme si říct, že pro vás bude cennou zkušeností. Z přednášky, která se uskuteční 2.6. 2016 v prostorách Zrcadlové kaple, Klementinum 190 od 16:00 hodin, budete odcházet jako nový člověk.

Registrace na přednášku CO TĚ NEZABIJE, TO TĚ POSÍLÍ zde

Spoustu svých nezdarů snadno pochopíte, a v okamžiku změníte v prospěch. Nechte se nasměrovat od těch nejlepších a začněte konečně ve svém životě opravdu žít. Nejen že se potkáte s velmi zajímavými lidmi, ale také podpoříte nově vznikající Nadační fond Veroniky Kašákové, která učí děti z dětských domovů sebelásce, sebehodnocení a díky níž žijí kvalitní životy.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram