Co vše najdete v dětské kolekci Jean Paul Gaultier pro Lindex?

Co vše najdete v dětské kolekci Jean Paul Gaultier pro Lindex?

Dlouho očekávaná designová kolekce Jean Paul Gaultier pro Lindex Kids je v prodeji již od 8. října. Co vše v ní najdete?

Nezaměnitelné Gaultierovi pruhy se staly hlavním motivem dospělácké i dětské kolekce Jean Paul Gaultier pro Lindex.

Pruhy, proužky, hvězdy a Gaultierovy charakteristické potisky, jak je známe z jeho kolekcí, mohou nyní oživit nejen vaše outfity, ale i outfity vašich malých děvčátek a slečen.

Kolekce přináší ideální oblečení do chladného podzimního počasí. Především pohodlné úplety ve formě topů s lodičkovým výstřihem či šaty. Všimněte si hravých detailů inspirovaných nespoutanými námořníky, jako jsou kotvy, chobotnice a námořnická tetování.

Námořnické motivy á la Gaultier jako vytetované najdeme také na legínách a stylových sukních v trendy provedení, jak pro malou balerínu s dvěma vrstvami tylu.

Hvězdnou auru malým slečnám jistě přinese perfektní lesklá bunda ve stříbrné imitaci kůže s diagonálním zipem a praktickými kapsami, stejně jako chic kabátek, který jistě zahřeje.

Tato unikátní kolekce zahrnuje také kousky, bez kterých se děti na podzim a v zimě nikdy neobejdou. Teplé měkoučké pletené rukavice, šály a zábavné čepice s růžky. Pro maximální stylovost nechybí ani pruhované punčocháče a hřejivé ponožky.


          

Zdroj: lindex.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram