Co všechno můžete říct tričkem?

Co všechno můžete říct tričkem?

Co si myslíte, co máte ráda, jakou máte náladu, jaká jste nebo co máte za lubem? Řekněte to trikem! Nejoriginálnějším způsobem, který pobaví nejen vás, ale každého, koho potkáte.

Nechte za sebe mluvit svoje tričko! Zapomeňte na nudu a buďte originální. Jak? Podívejte se sama!

tričko s popisem tričko s popisem

ZAKOUPIT TRIČKA ZDE 

Motivů je bezpočet. Vyberte si tričko s nápisem, které za vás řekne, jaká jste. Milujete chlebíčky, máte na břiše „pekáč buchet“, chcete skutečně dyzajnové triko, nebo jste prostě jen šťastná? Dejte najevo své pocity! Ukažte všem, že nejste žádná bábovka, nebo svým trikem jednoduše řekněte, co si myslíte.

Tématika je široká, trika s nápisem či trefným obrázkem se hodí na vodu, fesťák, na procházku, výlet s partou i do hospody.

trička s popisem 

PODOBNÁ TRIČKA V ESHOPU ZOOT.CZ - KLIK -

Nechte promluvit i vaši tašku. Tašku přes rameno s nápisem Don't Forget Me jistě nikde nezapomenete. Ptáte-li se, kdo je v zemi zdejší, ze všech dívek a žen nejkrásnější, odpoví vám opět vaše praktická taška a nikdo nemůže odporovat, vždyť to máte černé na bílém!

A nemusíte zůstat jen u tašek…

Že už jste si vybrala? Ale co váš partner? Trika s vtipnými potisky a nápisy jsou samozřejmě i v pánském provedení. A pokud je váš partner, kamarád či tatínek veselé povahy, již nyní je téměř jisté, že takovým trikem zabodujete.

zdroj: zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram