Co vyřadit z pánského šatníku?

Co vyřadit z pánského šatníku?

Ať už muži plánují očistu své skříně sami nebo se na to chystáte vy u svého partnera, některé kousky by měly bezvýhradně pryč. Hned.

1. Košile, na kterých jsou skvrny

Pravděpodobně každý muž, který do práce chodí v košilích, má několik oblíbených, které mu usnadňují ranní oblékání, když chybí inspirace nebo čas. U těchto oblíbených košil se ovšem také zvyšuje pravděpodobnost, že se ušpiní. A byť mohou být sebeoblíbenější, pokud na nich zůstala skvrna od oběda nebo kávy, která už se nevyprala, nahraďte tuto košili novou (co nejpodobnější) a staré se zbavte.

2. Svetry, na kterých jsou pucky

Pulovry, kterým se začaly na loktech nebo předloktí vytvářet drobné pucky, je třeba vytřídit. Svetr mohl být sebedražší a může být barevně i střihově stále skvělý, ale žádný úplet by se neměl nosit, jestliže puckatí. Pokud i tady platí, že se jedná o nadprůměrně oblíbený kus, zkuste se v obchodech poohlédnout po novém.

3. Nenošené trenýrky a sportovní oblečení

Muži nemívají přehršel oblečení, ale pokud něčeho mají více, než potřebují, bývají to liché ponožky, staré onošené trenýrky a boxerky (upřímně, na schůzku se ženou byste si je určitě nevzali!) a sportovní oblečení. Často totiž vespod polic zůstávají stará vytahná trika ještě ze školního tělocviku nebo slipy od maminky, které se ale nošení nedočkají. Stačí si to přiznat a pak je vytřídit pryč.

4. Obnošené a zničené boty

Na světlých botách mohou zůstat skvrny nebo léty zajdou. Tmavé boty z textilií zase vyšusuje sluníčko. Kožené a koženkové polobotky mohou popraskat nebo se jim odlepí podrážka. Ve všech těchto případech je načase obuv vyřadit. Protože stejně jako malý flíček na košili, i okopané špičky bot či jiný jejich nedostatek rázem strhá celý outfit. A to by byla škoda.

whowhatwear.co.uk ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram