Čočky jsou out, noste brýle jako stylový doplněk

Čočky jsou out, noste brýle jako stylový doplněk

Dříve byly brýle brány jako nehezká nutnost, dnes jsou spíše krásným doplňkem. Ženám zvýrazní oči, orámují obličej a člověk hned vypadá mnohdy chytřejší. I v zimě můžete nosit brýle, jak sluneční, tak klasické.

V zimním období slunce občas vykoukne a je kolikrát hodně agresivní. Je to sice příjemné oteplení, ale oči může pěkně potrápit. Nechcete slzet? Pak noste vždy jedny brýle v kabelce.

Co čočky

Kontaktní čočky jsou sice oblíbené pro svoji nenápadnost, ale spousta doktorů je nedoporučuje. Přece jen to je cizí předmět v oku, který tam nemá co dělat. Lidé se snaží ušetřit a používají klidně i obyčejné, které najdou v neoficiálním obchodu. To je určitě špatně. Zapomeňte na čočky a raději investujete do stylových brýlí.

Zaostřete zrak na naše tipy

Tou nejzásadnější věcí je, abyste se v brýlích cítila dobře. Vybírejte podle tvaru svého obličeje a nezapomínejte na typologii barev. Pokud si nemůžete vybrat správnou barvu, tak černá to vždy jistí. Každému nesedí výrazné obroučky nebo například brýle v kočičím stylu. Volbu nepodceňujte a výrazné šperky nebo doplňky nejsou k brýlím moc vhodné.

S kamarádkou na lovu

Pokud si sama nedokážete vybrat, tak si vezměte kamarádku jako podporu. Dobře by vám měl poradit i optik, přece jen je to jeho práce. Vybrat sluneční brýle je o trochu snadnější úkol a můžete se za ně bezpečně „schovat“ a zakrýt například nepovedený make-up.

A co líčení

Pod brýle není úplně vhodné nosit černé stíny, budete pak působit jako medvídek panda. A nedůležitější rada na závěr? Noste to, v čem se cítíte spokojená, sama sebou a nevadí vám pocit, že nosíte brýle. Pak budete nejkrásnější, ať si vyberete cokoliv.

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram