Dagmar Gabulová - žena, která rozumí ženám

Dagmar Gabulová - žena, která rozumí ženám

Dagmar Gabulová, úspěšná žena, jež vám pomůže odhalit vaši vnitřní i vnější krásu.

Seznamte se se ženou, jež opustila svou rodnou Bratislavu, aby se stala součástí prestižního módního magazínu, objevila svět a nakonec našla své nové pole působnosti v našem hlavním městě Praze, kde nyní ostatním ženám pomáhá odhalovat jejich silné stránky, především pak nejen jejich vnější, ale i vnitřní krásu.

Za svých studijních let byla fascinována světem, lákána krásou, toužila po účasti v soutěži Miss a seberealizaci ve světě modelingu. Tyto touhy a sny se však rázem rozplynuly, jakmile přišlo na sebevědomí, odvahu, ale také pro modelovou postavu potřebnou výšku, které se jí nedostalo.

Proto své touhy přehodnotila a raději se vydala vstříc cílům, které od Dagmar Gabulové tak trochu očekávalo i její blízké okolí, tedy studiu, které ve výsledku položilo základ jejím bohatým zkušenostem v oblasti marketingu, jež následně zúročila ve firmě zvučné značky.

Skutečně se zadařilo a „nové“ sny a cíle se začaly postupně plnit. Ne však jako mávnutím kouzelného proutku.

Přestože své cíle Dagmar Gabulová zpočátku přehodnotila, touhy působit ve světě módy se nikdy zcela nevzdala a i díky svým vědomostem zaujala čestné místo v marketingovém oddělení redakce české mutace světového módního magazínu ELLE. To však mladé ženě hledající práci svých snů nestačilo, tím spíš, že jí svěřená funkce neskýtala možnost dostatečné seberealizace. Stále ještě nežila svůj skutečný sen.

A tak sotva co se v ELLE stihla rozkoukat, už měla namířeno jinam, abychom tedy byli přesní, dalším cílem na cestě za sebepoznáním Dagmar Gabulové byla britské metropole, kde se pilně věnovala studiu Style coachingu. Oboru, který v plné míře splňuje veškeré touhy a přání, jež Dagmar už od studentských let hnaly kupředu a kterému se dodnes naplno věnuje.

Dagmar Gabulová pomáhá ostatním ženám odhalit své silné stránky a propojuje jejich vnitřní i vnější krásu s oblečením, módou a jejími aktuálními trendy v barevných tónech zohledňujících individuální potřeby každé ženy. Nechcete-li již více být „šedou myškou“, pak vám cenné rady této zkušené ženy vřele doporučujeme.

 

Projdete-li dámy jejíma rukama, skladba vašich outfitů dozná velkých změn.

Podobného množství cenných rad, které Dagmar každý den udílí svým klientkám, se dámy nově dočkáte i na stránkách její debutové právě se rodící knihy STYL, okořeněné praktickými cvičeními a ilustracemi Zuzany Osako, jež vás vezme na unikátní cestu za nalezením vlastního stylu, sebevědomí a charismatu. Knihy, která se již zakrátko dočká svého velkého křtu, u kterého samozřejmě nebudeme chybět.

 
Ukázka z knihy STYL


 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram