Další skvělá spolupráce Sperry Top-Sider a Band of Outsiders

Další skvělá spolupráce Sperry Top-Sider a Band of Outsiders

Po tříleté přestávce se na trhu opět objeví tradiční mokasíny Sperry Top-Sider, nesoucí nesmazatelný podpis Band of Outsiders.

Kolaborace mezi módními návrháři a značkami jsou vždy originální lákavé a jejich společná díla zpravidla patří k těm nejvydařenějším. Přesně tyto atributy vystihují i nejnovější kolekci pánských bot, která vzešla ze spolupráce obuvnické značky Sperry Top-Sider a výrobce módního oblečení z L.A. Band of Outsiders.

Po tříleté odmlce, se tak na jaře 2015 opět na trhu objeví velice originální šestidílná kolekce spojující jen to nejlepší z obou světů. Ikonické mokasíny z dílny Sperry Top-Sider, kterým daly vzniknout nepředvídatelné návrhy zakladatele značky Band of Outsiders, Scotta Sternberga.

 

Zatímco se nesmazatelný podpis Band of Outsiders ukrývá nejen v samotných návrzích tradičních mokasín a dokonce i na stélce, tak jméno Sperry Top-Sider vyčnívá z bílé pryžové podrážky, která zdobí každý pár.

Kompletní kolekceSperry Top-Sider x Band of Outsiders se dostane do prodeje začátkem února 2015, přičemž ceny by se měly pohybovat v přepočtu mezi 3 500 až 4 000 korun. Doufejme tedy, že se kolekce objeví i na pultech vybraných českých prodejců. V opačném případě bychom se totiž museli ubírat cestou online nákupu.

 

Zdroj: sperrytopsider

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram