Dámská kolekce adidas Originals by Jeremy Scott Fall 2014

Dámská kolekce adidas Originals by Jeremy Scott Fall 2014

Adidas nyní exkluzivně představuje svou dámskou kolekci adidas Originals by Jeremy Scott. Kolekce je bláznivá, barevná a hlavně streetstylová! Nechybí ani boty s andělskými křídly! 

Jeremy Scott tvoří pro adidas již 10 let a tentokrát si přizval na pomoc i svého přítele a kolegu Kennyho Scharfa, se kterým spolupracuje i na vlastních kolekcích. Společně navrhli kolekci unikátní volnočasové módy, s důrazem na výběr kvalitních materiálů, ale i stylových designů a potisků.

Hlavními motivy jsou barevné ilustrace, zlatá barva a motiv hudební noty, ale i retro obměna klasického adidasového znaku nebo andělská křídla. Inspiraci při tvoření aktuální kolekce čerpali kultuře hip-hopu. Výrazným prvkem jejich tvorby je již avizovaná práce s materiály. Scott využívá nejrůznějších druhů jako je síťovina, metalické tkaniny, kůže, nášivky flitrů a další.  

Vysoce netradiční provedení vidíme u modelů bot. Některé mají na patě křídla, jiné tygří ocásek. Všechny představené modely jsou velká divočina. Scott navrhl i kotníkové boty na jehlovém podpatku - s charakteristickými třemi proužky. Jednoduše kolekce adidas originals by Jeremy Scott je jen pro ty nejodvážnější. Pro ty, kteří se nebojí s módou experimentovat a vybočit z davu! 

Zdroj: oficiální zastoupení adidas pro ČR

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram