Dámská platinová blond a jak ji nosit

Dámská platinová blond a jak ji nosit

Platinová blond je opět na výsluní. Nebudeme vám lhát i nám se tento trend líbí. Pokud i vy toužíte po změně, máme pro vás inspiraci, jak hvězdně tuto barvu nosit.

Platinová blond vládne aktuálním trendům. Jak ji nosí pánové už jste si mohli přečíst v jednom z posledních článků. Ale my nezapomněli ani na dámy. 

Co si budeme povídat, odstínů, které vám jistě dokáže váš kadeřník vykouzlit, je spousta. Pokud toužíte po dokonalém odstínu, je důležité se nejdříve zaměřit na váš tón pleti. Ne každý odstín blond by byl pro vás ten pravý. 

Nezapomínejte na to, že proces zesvětlení není pro vaše vlasy tou nejšetrnější metodou, takže následná péče je nutností.

Lady Gaga

Královna všech převleků. Troufáme si říct, že jsme na jejích vlasech viděli spoustu věcí, ale pokaždé, když se vrátí k blond vlasům... Wow!

Michelle Williams

Michelle se pyšní platinovou blond už pěkných pár let. A že jí to svědčí. Krátký sestřih a lesklé vlasy dávají vyniknout její přirozené kráse.

Demi Burnett

Platinová blond s medovými tóny téhle americké hvězdičce prostě sluší. Lehce opálená pokožka a dokonalé líčení. Dokonalost.

 

Zoe Kravitz

Také jste si nenechali ujít tolik úspěšný seriál Sedmilhářky? Zoe si tam zahrála jednu z hlavních rolí, ale své copánky měla tmavé. Každopádně tahle změna se opravdu povedla.

Andrea Riseborough

Tato anglická herečka vsadila na ledovou blond a mikádo. Dva velké trendy sezóny v jednom. Odvážná kombinace.

elle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram