Dámské slip-on tenisky vstříc pohodlí

Dámské slip-on tenisky vstříc pohodlí

I když to začíná vypadat, že budeme potřebovat spíše kozačky, určitě se ještě najde pár teplejších dní, kdy stylové dámské slip-on tenisky unosíte. Ostatně, některé odvážlivkyně je nosí i do sněhu.

Pohodlnost. Slovo, které vystihuje tuto obuv nejvíce. Snadné nazouvání díky roztahovací gumě, elegance i styl v jednom. Co mě na nich baví nejvíce je množství variant, jak a k čemu je nosit.

Leopardí slipry potěší každou módní duši. Hodí se k černé, bílé i šedé. Vyniknou však rovněž u výraznějších barev jako je vínová či oranžová. Navíc se hodí k džínové bundě i k podzimnímu kabátku. Skvěle padnou s kardigany i tunikami. Dobře, zkrátíme to, hodí se prakticky k čemukoliv...

Černá padne báječně s černou. Tedy nic proti ničemu. Avšak barvami letošního podzimu jsou hnědá, modrá i žlutá ve všech možných odstínech. Nestálo by za to své slipry barevně vyladit s celým outfitem?

Nezapomeňte na bílou a šedou. I když jsou nudné šedi plné ulice, v tomto případě s více méně monochromní kombinací nešlápnete vedle. Je to taková, řekněme, sázka na jistotu.

Univerzální slip on tenisky navíc obstojí u elegantní dámy i u zaryté rockerky. Proto možná nakonec nebude jejich pohodlnost tím, co si na nich zamilujete nejvíce. Na důkaz přikládáme i malou podzimní inspiraci.

A teď už určitě víte, co by vám v botníku chybět nemělo...

                                                                                                pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram