Dámské spodní prádlo Calvin Klein

Dámské spodní prádlo Calvin Klein

Zpočátku jsme k němu byli trochu skeptičtí. Spojení slov spodní prádlo se značkou Calvin Klein nám totiž evokovalo především bílé gumy s velkými nápisy a to za vkusné tak úplně nepovažujeme, ale...

Byli jsme překvapeni. A jsme za to příjemné překvapení opravdu rádi. Calvin Klein je sice se svou řadou Underwear proslulý právě se sportovně laděným dámským i pánským prádlem, ale není to zdaleka jeho kompletní nabídka. Kromě látkových elastických podprsenek má ve svém sortimentu zařazené i modely daleko ženštější. Ovšem stále se zaměřuje na pohodlí a praktičnost. Část podprsenek se vyznačuje bezešvým přízviskem a další zase maximální elasticitou použitého materiálu, takže zajišťuje příjemné nošení.  

  
Podprsenka bez ramínek 1 299 Kč ; Bezevšvá podprsenka 1 299 Kč ; Tělová podprsenka 1 299 Kč

U kalhotek (ještě dvojnásob než u podprsenek) platí důraz na pohodlné nošení. Alespoň v Calvin Klein Underwear to řadí na vysoce důležitou pozici a my s nimi souhlasíme. Bezešvé modely se nejen perfektně nosí, ale pochopitelně také se nikde nerýsují pod oblečením, což oceníte vždy, když se chystáte obléknout obepnuté kalhoty nebo sukni. Navíc, i přestože je design kalhotek čistý jen občas s drobným logem značky, je velice pohledný.  

  
Tělová tanga 669 Kč ; Bezešvá tanga 779 Kč ; Tělové kalhotky 799 Kč

answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram