Dámské workery vás nezradí. Nikdy!

Dámské workery vás nezradí. Nikdy!

Jsou praktické, do každého počasí, zejména pro podzimní plískanice a co víc, nezradí vás!

Ženy je mají v oblibě rok od roku více a více. Jejich multifunkční využití potěší snad každou lidskou dušičku, jelikož nadělají mnoho parády a přitom poslouží i v nejhlubších sychravých podzimních dnech.

A konečně se designéři usmáli v tomto směru i na ženy. S vyztuženou patou a špičkou, vnitřní stélkou z pravé kůže, se zateplením pro podzimní a zimní dny vám přinese maximální pohodlí, teplo a suchou ponožku.

Tou nejlepší informací je různorodost designu, který na trhu je. Můžete tedy workery nosit, ať už jste dáma se vším všudy nebo otrlá rockerka. Hodí se do šatníku každé z nás. Nikdy nevíte, kdy vás Pan Božský pozve na víkend na svou chatu nebo na procházku do přírody. Přeci jen, než v bílých teniskách, můžete stylově vyrazit v těchto workerách. A co víc - letošní sezónu je konečně seženete i v běžných obchodech! 

Nápaditosti se meze nekladou, proto jsou tu i workery na podpatku, s přezkami, cvočky, pásky, zipy i flitry. Pro absolutní blaho vašich nohou doporučujeme volit tuto obuv s co nejnižším podpatkem tak, abyste se cítila jako v peřince, ale jestliže chcete udělat dojem, proč by ne? Zvolte vzor více „okatý“.

 
Béžové Timberland 4 699 Kč ; Černé Timberland 2 999 Kč

Co vás potěší nakonec asi nejvíc, je cena této obuvi. Samozřejmě vše můžeme hnát až do „nekřesťanských“ výšin, podle značky, kvality i nálady prodejců, avšak z druhého konce, ceny začínají kolem 400 Kč, a tak myslím, potěší peněženku mnohých „obyčejných smrtelníků“.

 

                                                                                             pinterest.com ; answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram