David Beckham jako psanec v krátkém filmu Belstaff

David Beckham jako psanec v krátkém filmu Belstaff

Spojení David Beckham a Belstaff funguje stejně přesvědčivě jako David Beckham x H&M. I proto bývalá fotbalová hvězda září v novém krátkém filmu britské značky.

Britská značka Belstaff, jejíž dlouholetou tradici ctí do dnešních dnů řada příznivců po celém světě, se opět spojila s Davidem Beckhamem, jenž se nedávno podílel na vzniku nové podzimní kolekce stylového oblečení, bez kterého se v minulosti neobešla ani řada hollywoodských velkofilmů jako Batman, Dannyho Parťáci, Já, legenda nebo Letec.

Stejně tak si svůj všední den bez módy Belstaff nedokáží představit ani někteří z hlavních protagonistů těchto snímků. Zářným příkladem toho jsou například George Clooney nebo Brad Pitt.

V kasovních trhácích ale značka Belstaff většinou hrála ve stínu hvězd spíše druhé housle. To se však změní díky krátkému filmu Outlaws, do kterého producentka Liv Tyler obsadila vedle Davida Beckhama i amerického herce Harveyho Keitela či Katherine Waterston a Cathy Moriarty.

Surrealistický snímek vzniklý pod režijní taktovkou Geremyho Jaspera, jenž autentickým způsobem strhává pozornost na poslední styly Belstaff, bude zcela odtajněn 22. září 2015. První trailer k filmu můžete ale zhlédnout společně s námi již nyní.