Dcery Karla Gotta - Charlotte a Nelly mají první song!

Dcery Karla Gotta - Charlotte a Nelly mají první song!

„Zlatý hlas z Prahy“, jak je Karel Gott přezdíván, oslavil 75. narozeniny a na dar, který dostal od svých dcer, dlouho nezapomene.

Stálice české i zahraniční hudební scény Karel Gott oslavil 14. července 75. narozeniny, které se mu vryjí hluboko do paměti.

Mnohonásobný Zlatý slavík totiž dostal skutečně netradiční dárek v podobě písně reprodukované jeho nejmladšími dcerami. Nový letní song ve stylu "reggae" nazpívaly Charlotte a Nelly Gottovy společně se zpěvákem Josefem Vágnerem. Neoficiální premiéru měl song s názvem "Píseň pro Karla" už na páteční zpěvákově soukromé oslavě, oficiálně pak právě dnes v rádiích, v televizi či na internetu.

Protože mladý zpěvák Josef Vágner malé Charlottě také moc fandí, vznikla myšlenka, že by pro jejího tatínka Karla Gotta natočili její první singl, do něhož se nakonec zapojila i mladší Gottova dcera Nelly. Autorem slov je přední textař Eduard Krečmar. Ruku k dílu přidala i maminka a manželka Ivana Gottová, která se zhostila role fotografa.

 

"Zpívat s Mistrem, o tom se zdá snad každému, ale zazpívat si se dvěma "mistryněmi", tak o tom se nezdálo ani mne," prozradil mladý zpěvák, který před časem vydal i své nové CD Nezapírám a v současné době hraje v muzikálech Mata Hari, Adam a Eva či Antoinetta, královna Francie.

"Byl to pro mě velký zážitek, velká legrace, ale hlavně Charlotta i Nelly byly úžasné. Nálada u nás v průhonickém studiu byla přátelská, a prostě jsme si spolu skvěle rozuměli jako velcí kamarádi," dodává Vágner junior, s tím, že písnička je právě hlavně o přátelství. Charlottu i Nelly na natáčení písničky velmi dobře připravila prof. Jana Balášová z pražské konzervatoře, ke které chodí obě na hodiny zpěvu.