Debutová kolekce značky Refine přináší přitažlivost v saténu

Debutová kolekce značky Refine přináší přitažlivost v saténu

Horké letní dny, vyhřátý podkrovní byt a v něm pohodlí, které vám dopřeje saténová košilka? Umíte si představit něco, co je více sexy?

Nová londýnská značka přináší svou debutovou kolekci, za kterou stojí bývalá redaktorka magazínu Net-a-Porter Anina Hée. „Chtěla jsem navrhnout něco, co je odolné trendům, protože to je způsob, jakým já nakupuji. Nekoupila bych si něco, co by nevydrželo více než jednu sezónu,“ říká švýcarská designérka, jejíž šatník tvoří výhradně elegantní a diskrétní kousky.

Debutová kolekce se skládá ze šesti luxusních kousků, včetně roztomilých šortek a sukně z vysoce hedvábného saténu a krepu de Chine, který je tkaný a barvený v Itálii. „Jsem si velmi dobře vědoma kvality,“ říká o kolekci Hée, jejíž ceny začínají na 200 dolarech.

„Moje máma vždy dbala na to, abychom se zajímali o to, kde jsou věci vyrobené!“ Přiznává návrhářka svou vlastní touhu, mít vše naprosto perfektní.

Kromě šatů, košilek, halenek, sukní a šortek má v nabídce značka Refine i polstrované čelenky a široké gumičky, aby tak návrhářka využila opravdu každý kousek jedinečné látky.

 

refine-store.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram