Dejte krásný dárek sobě i svému partnerovi

Dejte krásný dárek sobě i svému partnerovi

Přemýšlíte, jaký si letos pod stromečkem nadělíte společný dárek? Měl by potěšit vás i vašeho partnera a neměl by příliš stát. Odpověď se nabízí sama – sexy podprsenku nebo rovnou celý set!

Když si muž koupí nové tričko, okamžitě si toho všimnete. Koupí-li si ho žena, muž si toho všimne jen zřídka, ale nové sexy podprsenky si všimne hned!

Možná vám zprvu řekne, že to není dárek pro něj, ale jen pro vás a nebude o vaše nové prádlo projevovat žádný zájem. Jenže jakmile si ho obléknete, opak se stane skutečností.

Zapátrali jsme mezi vlastními zkušenostmi, ale i mezi mužským pohlavím a zjistili jsme, že krajka nikdy nic nezkazí. I když to muž nepřizná, rád se podívá na svou ženu v sexy krajkové podprsence. Hlavně v takové, kterou na ni dosud neviděl. Proto se nebojte a pořiďte si takovou podprsenku, v které se budete cítit sexy i vy sama.

Buďte rafinovaná! Průhledná krajka, či zajímavý neobvyklý střih je další možností. Takováto podprsenka vás promění v sexy wamp ženu. A partner bude jistě nadšený vaší kreativitou.

Ty odvážnější z vás se nemusí bát ukázat partnerovi i něco víc. Eroticky laděné podprsenky anebo rovnou celé sety jsou pak dárkem skutečně spíše pro muže než pro vás. Ale sebevědomí zvednou hlavně vám a i to nám ženám jde - cítit se sexy, sebevědomě a jednoduše dobře ve svém těle. A právě to sexy podprsenka či erotické prádlo svede na výbornou.

 

Užijte si letošní Vánoce netradičně, udělejte si je po svém a v sexy atmosféře!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram