Den matek 2019: Nápady na dárečky

Den matek 2019: Nápady na dárečky

Den matek se opět blíží, pořiďte svým maminkám dáreček. Zaručeně je to potěší! Nadýchejte inspiraci u nás...

Významný den, který je věnován všem maminkám se blíží, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad vhodným dárkem. Drobné maličkosti nebo větší dárky, kytička či jen láskyplná smska? My se vám pokusíme tuto přemýšlecí náladu zjednodušit.

Nejlepší dárek je ten, který dokonale padne obdarovanému. Pro ty skromnější může vykouzlit úsměv například svíčka nebo krém na ruce. Avšak krabičku s oblíbeným lakem na nehty či pytlíčkem kvalitní čokolády, tím nepohrdne žádná žena. Zkuste se zaměřit na detail, který ukáže váš zájem o maminku. Ukážete nejen snahu a kreativitu, ale především i všímavost. A ta se cení!

Kytička

Ať jsou narozeniny nebo svátek, kytička dokáže vykouzlit úsměv na tváři každé ženy, nehledě na velikost. Symbol darování kytice je milá tradice i pro tento sváteční den, který slaví matky na celém světě. Jednu květinu nebo klidně celý puget, úsměv máte určitě zajištěný. Popřemýšlejte třeba i nad flowerboxem, hitem posledních let...

Pokud máte pocit, že můžete využít 12. května jako den, kdy své mamince dáte větší kus ze svého srdce, vřele do toho. Jestli je maminka spořivá, pořiďte ji něco, co by si sama sobě nedopřála. Luxusnější parfém, značkovou bižuterii či kvalitní rtěnku.

Mini tip!

Pantoflíčky s kapkou vkusu, příjemný župánek či vůni na polštář. Proč neudělat nějaký dárkový koš s určitou tématikou?

A pro ty nejrozdávačnější… Už dlouho jste s maminkou nebyli sami? Vemte ji někam na výlet, na kávu, na nehty do salónu nebo někam na wellness. A pamatujte, zážitky jsou nevyčíslitelným darem.

Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram