Desátým rokem nám česká značka ODIVI představuje svou jedinečnost

Desátým rokem nám česká značka ODIVI představuje svou jedinečnost

V této kolekci můžete hledat návaznost na tu předchozí ale zároveň i záblesky práce z předešlých deseti let.

Iva Burkertová se v módní branži pohybuje jednu dekádu svého života. Je to mezník, který je potřeba oslavit uměním, v tomto případě v podání módních návrhů. Kolekce pro podzim / zimu 2018 – 2019 připomíná minulost značky. Střihy a tvary z předchozích let nejsou jen zdánlivou náhodou, naprosto záměrně do aktuální kolekce patří.

„Tři stylingy, které mohou být součásti každodenního přístupu k odívání mimo mainstreamovou cestu konzumu, alternativou, u které známe její příběh,“ zní v oficiální tiskové zprávě o kolekci značky.

V první řadě jsme na přehlídce mohli vidět kolekci ODIVI Essentials odrážející posledních deset let značky. Za druhé modely vzniklé ve spolupráci s domácí značkou Rap, zaměřenou na steetwear, za kterou stojí Josef Změlík a Jan Kloss. A za třetí denim, obleky a další vintage kousky od WIN WIN love.

„Ano, tentokrát v mé kolekci najdete i denim a nebudou chybět ani další recyklované vintage modely. Mám pocit, že je na světě až příliš moc oblečení a že není třeba vytvářet nové. Proto jdeme cestou recyklace a přetváříme nejen denim posbíraný lokální značkou WIN WIN love,“ řekla ke kolekci Iva Burketová. ODIVI je značka, která vás oblékne do celého dne. Zahleďte se do příběhu, který značka začala vyprávět na jaře, a stále ještě nekončí…   

mbpfw.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram