DESIGN EXPO VENTE: Výstava mladých českých talentů

DESIGN EXPO VENTE: Výstava mladých českých talentů

V neděli 8. června se v rámci Francouzského týdne uskuteční výstava mladých českých designérů. Nebudou mezI nimi chybět Jana Mikešová se značkou MIK, Eva Vontorová a ETHER, Eva Růžičková, DurchDuo nebo Mounow.

 

Výstava, která proběhne v pražské Písecké bráně a zakončí letošní ročník projektu Prague Insolite, představí módní návrháře i jiné umělce. Kromě oděvů, tašek a bižuterie se můžeme těšit také na výrobky z porcelánu, dřeva nebo papíru, bytové doplňky a ilustrace.

MIK Jany Mikešové bude na akci prezentovat kolekci pletených šatů a doplňků, těšit se můžet i na úplné novinky.

Značka ETHER Evy Vontorové se zaměřuje na oděvní doplňky, zejména kabelky a pásky. Všechny tyto nezbytnosti budou na výstavě k vidění i ke koupi.

Pokud máte raději peprnější kousky, určitě si vyberete něco u Shit Happens, která tvoří jak bižuterii, tak třeba velmi originální hrnky.

Kolekci textilních a interiérových doplňků nabídne DurchDuo, které klade důraz na souhru materiálů, hravost a osobitost. Svoje porcelánové nádobí pak představí Artistka. Objevovat nové možnosti spolupráce budete moci se Zachumláním Laní.

Těšit se můžete ale i na mnoho dalších lákadel, v neposlední řadě také na tombolu, ve které bude připraveno 12 krásných designových cen.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram