Designer Elie Saab pracuje na projektu mrakodrapu v Dubaji

Designer Elie Saab pracuje na projektu mrakodrapu v Dubaji

Tato spolupráce přinese nový rezidenční komplex v luxusním plážovém rezortu Emaar Beachfront v Dubaji. Módní návrhář Elie Saab se tak stane hlavním projektantem celého projektu.

Určitě to není první ani poslední návrhář, který se vydává za hranice módního světa. Leckterý designér se věnuje navrhování nábytku, umění v pravém slova smyslu nebo i větším projektům. Do jednoho takové se nyní pouští i Elia Saab společně s Mohamedem Alabbarem, předsedou představenstva společnosti Emaar, kteří v Dubajské Opeře představili projekt s názvem ELIE SAAB. Spolupráce tohoto druhu je pro obě strany premiérou. Globální developerská firma Emaar od světového návrháře očekává eleganci a nepřekonatelný cit pro detail, které jsou mu vlastní a kterými se odlišuje od ostatních návrhářů.

„Elie Saab je pýchou arabského světa a jeho úspěšný příběh je fascinující. Elie Saab se těší obdivu předních světových celebrit a díky spolupráci s ním tak našim zákazníkům nabídneme novou špičkovou adresu. Každý detail těchto úžasných rezidencí osobně navrhl Elie Saab,“ řekl Mohamed Alabbar. Stejně tak si projekt pochvaluje i druhá strana: „Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s firmou Emaar a Mohamedem Alabbarem na tomto novém projektu. V průběhu let se z firmy ELIE SAAB stala lifestylová značka v řadě různých produktových kategorií, která přináší jedinečný zážitek. Díky nové spolupráci s firmou Emaar, jedničkou a špičkovým odborníkem v realitním sektoru, společnost ELIE SAAB věří, že její snaha o rozšíření značky do oblasti projektového a bytového designu bude úspěšná."

Výsledkem spolupráce má být mrakodrap nabízející byty různých velikostí včetně čtyřpokojových podkrovních apartmánů s výhledem na Arabské moře, Palmu a Dubajský přístav. Budova by měla být odrazem elegance a vyváženosti. V přízemí pak budou módní butiky, galerie a kavárny. Nebudou chybět ani odpočinkové prostory, tělocvična a nekonečný bazén s nádherným výhledem. Hlavním mottem tohoto projektu je prostor pro skvělý životní styl bez kompromisů.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram