Designérský výběr - Červen 2018

Designérský výběr - Červen 2018

Zajímavá móda a dobrý design zkrátka nikdy nespí! Nevěříte? Přesvědčte se v našem designérském výběru.

Červen uběhl jako voda a už tu máme zase sluníčko, teplo, léto a letní prázdniny. Než se však rozprchneme na dovolené, prodloužené víkendy, nebo vezmeme útokem filmový festival v Karlových Varech, pojďme se ohlédnout za měsícem červen a za produkty, které rozhodně stojí za zmínku. V červnu proběhly dny udržitelné módy Slou Fashion Days a před námi je letní edice Dyzajn Marketu. Co nás na obou akcích zaujalo nejvíce a co by vám nemělo uniknout?

Léto je sice obdobím dovolených a času stráveného venku - neměli bychom však zapomínat na naše domovy, které si také zaslouží nějakou tu péči a osvěžení. Pozvěte kamarády k sobě a naservírujte jim kafe v tom nejstylovějším nádobí. Hrnečky a mísy s pod tácky od Clap Design jsme si absolutně zamilovali! Minimalistické, krásné a zároveň funkční! A nebo byste si raději pořídili vázu či květináč Nahaku, který byl vyroben ze starého hasícího přístroje?

Zřejmě nejzajímavější módní kolekcí, která nás tento měsíc zaujala, jsou tašky značky Luciela Taschen. Na českém trhu funguje již dlouho, letos však Lucie přišla s novinkou - tašky z ananasu. Že to není možné? Ale je! Nejnovější kolekce 4 Vegan je vyráběná z Piňatexu, tedy materiálu, který je vyráběn z ananasových listů - pro vegany je tedy zajímavou alternativou kůže, pro milovníky módy zajímavým prvkem.

Měsíc červen je ve znamení doplňků! Tentokrát se pojďme podívat na ty kožené. Pokud hledáte elegantní kožený batoh či psaníčko, rozhodně byste měli kouknout na značku Vena Valnoha. Jejich výrobky jsou naprosto perfektně zpracované, funkční a navíc mají krásný, minimalistický design. Zaujmout by vás mohl také Faktor leather se svojí nabídkou kožených doplňků.

Jste milovníci čepic a hledáte na léto nějakou zajímavou kšiltovku? Možná by vás mohla bavit ta od X.Style s korkovým kšiltem. Vyzkoušet si ji můžete poslední červencový víkend na Dyzajn Marketu na náměstí Václava Havla. Léto je také měsícem svateb, oslav a různých koktejl párty. Hledáte-li nějaké zajímavé doplňky, neměla by vám uniknout značka Bubibubi Ties - vedle barevných motýlků a kapesníčků pro pány mají i dámské kravaty

archiv e-shopů

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram