Designérský výběr - Únor 2018

Designérský výběr - Únor 2018

Jaké produkty jsme v únoru vyzkoušeli, nakoupili nebo objevili? Přinášíme vám seznam designérských kousků, které vám nesmí uniknout.

I v únoru na vás myslíme s naším designérským výběrem, a tak bychom vám rádi představili designéry a produkty, které nás tento měsíc zaujali. V našem výběru nechybí módní doplňky, kosmetika, slow fashion ani přední český návrháři.

Jednou z designérek, která rozhodně stojí za zmínku, je Ľubica Skalská a její slow fashion kolekce. Ta se místo nakupování nových materiálů věnuje uncyklingu starých a nenošených věcí a přivádí je tak k životu v nové podobě. Vytváří tak velmi jednoduché a skvělé kousky. Pokud vás nebaví současný systém fast fashion a hledáte něco udržitelného, toto je ta správná volba!

Velmi známým a zvučným jménem je značka Project Bags Girls, za kterou stojí designérky Aneta Vojtová a Tereza Horáková. Vytvářejí minimalistické a velmi praktické batohy, kabelky, psaníčka a další kožené doplňky. Ve své nabídce mají několik modelů ve velmi příjemných barvách jako černá, šedá či bledě modrá.

Onest je kosmetická značka, která používá přírodní přísady bez jakýchkoliv umělých a chemických látek. Své produkty vytváří tak, aby pokožce dodaly vše potřebné a nevytvářely na ní neprodyšný film. Další Českou kosmetickou značkou, která dbá na ingredience, je Ushuaya. V krásných čistých obalech najdete hydratační krém, ale i proti vráskovou péči. 

Velmi nápadité produkty nabízí Eva Pelechová, její porcelánové kelímky jsou velmi milé a vtipné! Pořídit si můžete plnotučnou hořčici i bílý jogurt. Pokud jste velcí milovníci porcelánu, líbit se vám bude také porcelánová váza ve tvaru holinky od Maxima Velčovského. Za zmínku stojí také jedna z nejznámějších českých šperkařek Eliška Lhotská. Její "chlebové" šperky se těší velké oblibě!

Chcete-li si doplnit šatník o kousky od předních českých návrhářů, zkuste kouknout třeba na La Formelu nebo Lukáše Macháčka. Pokud máte zálusk na spodní prádlo, koukněte na krásné podprsenky značky Paon. Určitě nebudete litovat!

archiv značek, design-milk.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram