Designové vychytávky na březen

Designové vychytávky na březen

S pomalu probouzejícím se jarem se zlepšuje i nálada. K ní vám dopomůže i český design, který ve všech směrech pohladí po duši a pomůže k pozitivnímu naladění. 

Jaro se nenápadně přibližuje a s ním i teplejší vzduch, odlehčenější šatník a čekání na sluneční paprsky, které po tuhé zimě pohladí po tváři. Výběr z českého designu na měsíc březen je ve znamení přírody, sluníčka i hmyzu. Není nic příjemnějšího a radostnějšího, než si pořídit něco módního, co bude ve vašem šatníku napořád, ale hlavně něco, co je vyrobeno u nás a podíleli se na tom ti nejlepší čeští umělci v branži. 

Pro ženy

Asymetrická mini kabelka neboli clutch bude ideálním společníkem na jarní procházky. V moderním tvaru a na několik způsobů nošení vyhovuje dnešním náročným požadavkům! Zelená nemusí být jen příroda, ale i designová péřová vesta v moderním pojetí. Je na zavazování při silnějším větru a na stranách má praktické elastické panely pro přilnavost. Dar perel z českých potůčků a řek od šperkařských mistrů zahřeje každou ženu u srdce. Pozlacené náušnice z dílny Zorya jsou tak jemné a romantické!

Černá geometrická clutch kabelka Pavel Brejcha 150 Euro, Zelená vesta Hana Zárubová 7 900 Kč  Pozlacené náušnice s říčními perlami Peony, ZORYA 5 900 Kč

Pro muže

Dekonstrukce oblečení je aktuálním trendem mezi návrháři. A jinak tomu není ani u nás. Jan Černý vyrobil jen 2 kusy a inspiroval se horory. Žluté ponožky jsou pro ty, kdo mají smysl pro humor a hledají něco, co jim rozzáří pracovní den pokaždé, když se podívají na své nohy. Nestandardní ponožky se prostě vyhýbají nudě obloukem. Asymetrická mikina či cardigan je skvělou volbou pro milovníky současných trendů. Unisexový kousek poslouží díky svému roláku, který lze nosit i jako kapuci v nevyzpytatelném počasí. Po stranách jsou praktické kapsy a zapínání je na dva knoflíky. 

Košile Basmatee Jan Černý 5 890 Kč, Žluté ponožky Designblok kolekce 160 Kč, Cardigan Pattern Kerouac 2 450 Kč

Pro děti

Děti ocení na jaře batůžek, který se stane jejich nejlepším kamarádem. Včelička je symbolem jara a probouzí se právě v tento čas. Detailně propracovaný batůžek je prostě kouzelný, a tak roztomilý. Set dvou poliček od české designérky Michaely Horáčkové udělá radost i maminkám. Děti si vyhrají, ale ještě budou autíčka na svém místě a uklizená. Je to také ruční práce!

Martinaz Včelička batoh malý 847 Kč, Set dvou poliček Design for kids-Michaela Horáčková 1 159 Kč

Zdroj; pinterest.com, designprodeti.cz, kuraz.cz, bonami.cz, hanazarubova.cz, czechdesign.cz, pavelbrejcha.com, basmatee.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram