Designové vychytávky na duben

Designové vychytávky na duben

Český design vás potěší i v dubnu. Tentokrát se nese v duchu úspěšně proběhlého MBPFW a našich mladých talentovaných návrhářů. Okouzlí vás barevností, klasickou černou i překvapivě vtipnou rafinovaností.

Podle stará české pranostiky: Aprílové počasí má daleko do krásy! Proměnlivé počasí od nádherných, sluncem prozářených dnů, po mínusové teploty nad ránem, si pohrává s trpělivostí nás všech. Do krásy ale nemá daleko český design. Naši návrháři vymýšlí a šijí neskutečné skvosty. A na apríla jsme přidali i modely s vtipnými detaily nebo barevností, jakou se mohou pochlubit tradiční české kraslice na Velikonoce. 

Bílá a džínová láska

Krajková halenka bude ve svém živlu v pracovním prostředí, ale i na večírku nebo společenské akci. Moderní a velmi šik stojáček navíc decentně zdůrazňuje poprsí. Vtipně, rafinovaně a nečekaně působí PVC okénko na tradiční džínové bundě. Malý detail proměnil koncept bundy k nepoznání. Nyní můžete chytat první paprsky slunce i při chůzi! Bílá je vhodnou barvou pro jaro, protože vyvolává pocit svobody, míru a naděje. Stejně jako trpělivá příroda na jaře, která začíná od nuly tvořit svou rajskou zahradu.

Top s dlouhým rukávem Zuzana Kubíčková 11 400 Kč, Denim bunda Lukáš Krnáč 175 Euro, Šaty s knoflíkovou légou Imreczeova 5 900 Kč

 

Rozpustilé barvy

Mužům neskutečně sluší barvy. Jen málo z nich si však připouští k tělu nevyzkoušené odstíny.Na výběr mají z osvědčené a vyzkoušené vínové barvy na tričku typicky pánského střihu nebo unisexové tričko pro mladší generace vhodné zářivě žluté s humornými detaily jednoho mega gigantu specializujícího se na fast food. Elegantní vínová svým střihem bude vynikat i v pracovním prostředí nebo na rande. Pro vtipálky je jako dělaná svítivě žlutá. Na party ji nikdo nepřehlédne. Zajímavě řešená lehká bunda s abstraktním vzorem zaujme na první pohled. Je totiž ideální do proměnlivého aprílového počasí.

Pánské bavlněné triko Pietro Filipi 1 990 Kč, Rain Jacket Petra Ptáčková 239 Euro, Miro Sabo Tee tričko 30 Euro

 

Černá a šedivá pro čarodějky a čaroděje

V úterý 30.dubna nastane roční zúčtování s čarodějnicemi po celé České republice. Jak jinak se obléknout, než do černé a jejich nejbližších odstínů? Určitě si nezapomeňte pořídit vhodnou větrovku, která vás spolehlivě ochrání před nepřízní dubnového počasí. A pro oficiálnější oslavu jsou tu nádherné šedivé šaty s detaily volánů a pásků. Dlouhý tmavý pásek s textem unosíte i během roku a je v souznění s nynějším trendem sloganů a trefných grafik na oblečení.

Černá lehká větrovka Pavel Berky 4990 Kč, Šaty s volány na rukávech AIM by Michaela Hriňová 129 Euro, Laformela Fit and Slim černý pásek 60 Euro

 

Zdroj; shop.laformela.com, eshop.drobnestore.sk,
footshop.eu, pietro-filipi.com, imreczeova.com,
zuzanakubickova.com, 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram