Designové vychytávky na květen

Designové vychytávky na květen

Voňavé a kvetoucí květiny, nebe plné slunce, louky zdobené prvním lučním kvítím a dovádějící příroda patří neodmyslitelně k měsíci květnu. Ale i počínající svatební sezóna nebo proměnlivé počasí. Český design je stejně pestrý jako květnová příroda.

Květen je symbolem lásky: první máj je lásky čas. Zamilované páry si rádi v květnu říkají své ano. Ale nejen láska je spojována s pátým měsícem v roce. Den vítězství a Svátek práce jsou významnými dny, které si každý rok připomínáme. Jaro je v plném proudu, příroda v rozpuku a sluníčko se na nás usmívá. Přesto však platí stará pranostika: sníh v máji, hodně trávy. Designové výrobky českých návrhářů potěší v květnu hlavně svou důmyslností a krásou.

Barvy jara

Odstíny květin, nebe a slunce probouzí naši duši právě v květnu. Tmavě růžové šaty rozveselí každý pracovní den, ale upoutají pozornost i na večírku. Designové žluté hodiny ve tvaru slunce s detaily listů vám budou připomínat jaro po celý rok. Modrá váza je přímo stvořená pro první jarní kvítí!

Tmavě růžové šaty Jakub Polanka x Bibloo 2 479 Kč, Nástěnné hodiny LLEV Season žluté 2 990 Kč, Modrá váza Spiral od Martina Žampacha 8 500 Kč

Slavnostní den svatby

Jarní období nese v sobě tajemnou naději a vzrušení prostřednictvím probouzející se přírody a s krásnými vyhlídkami na budoucnost se mnoho párů rozhodne vzít se právě v květnu. Svatební prstýnky od českých uměleckých šperkařů Antipearle spečetí lásku bezvadně. Pro výjimečný den jsou nutné i oslnivé svatební šaty. Haute Couture svatební róba od české designérky Blanky Matragi je tím pravým. Pro družičku nebo svědkyni nevěsty sou vhodné šaty plné květin od návrháře Luďka Hanáka. 

Svatební prsteny Antipearle 14K zlato 29 000 Kč, Haute Couture koktejlky antikostříbro Blanka Matragi 84 000 Kč, Květinové šaty Luděk Hanák Glow cena na vyžádání

Neutrální tóny a zlatá barva

Béžová barva se pro jarní sezónu objevuje v kolekcích všech návrhářů napříč celým světem. Čeští návrháři nejsou výjimkou. Neutrální odstín dává vyniknout postavě a obličeji. Působí přátelsky a přirozeně. Spolu se zlatým náhrdelníkem, který je trefně pojmenován Slunce, bude styl jarního outfitu dokonalým! Parka tělové barvy bude záchranou v nepříznivém počasí, ale i designovým kouskem pro denní nošení. Zavinovací sukně vymodeluje přitažlivé ženské křivky a dá se nekonečně kombinovat.

Pozlacený náhrdelník Sun od Kristýny Malované 3 890 Kč, Parka Nude Anorak Hana Zárubová cena na vyžádání, Zavinovací sukně Pop Zuzana Kubíčková 6 700 Kč

pinterest.com, bibloo.cz, designbuy.cz,

deelive.cz, antipearle.com, ludekhanak.com,

hanazarubova.cz, zuzanakubickova.com,

blankamatragi.eu

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram