Designové vychytávky na prosinec

Designové vychytávky na prosinec

Důmyslný doplněk i originální oděv potěší vždy, ale zejména na Vánoce. Neotřelé nápady z designového světa českých výrobců vás nadchnou.

Pro ženy

Ženy mají rády něco, co je jen pro ně. Výjimečný kousek oděvu, který má jen několik kopií a možná i žádnou. Co takhle šaty šité přímo na míru nebo unikátně potištěnou halenku? Kabelku ve tvaru srdíčka ocení ženské pohlaví tím nejširším úsměvem. Mohlo by to být i nenápadné vyznání lásky. Rudá kůže je zpracovaná a ušitá v České republice. Designový kousek udržitelné módy bude trendový navždy. Čeští šperkaři se řadí mezi ty nejšikovnější na světě. Umělecký prsten a náušnice ladí tematicky s Vánoci a ještě mnohem déle potom! Pozlacené stříbro je zpracované precizním způsobem. 

Pozlacený stříbrný prsten, Pozlacené stříbrné náušnice, Šaty s potiskem, Srdíčková kabelka, Designová košile

Pro muže

Mužský styl si vyžaduje elegantní detaily se smyslem pro humor. Vkusná kožená brašna je naprosto ideálním nadčasovým kouskem do jakéhokoliv šatníku. Muži vždy ocení kvalitu. Vysoce odolná kůže vydrží celá desetiletí. Barevné tenisky spolu s výraznými žlutými ponožkami jsou vtipným i stylovým dárkem pro moderního muže. Výrazné barvy rozzáří nejeden obličej. Návrat do pracovního prostředí bude veselejší v ručně potištěné košili, kterou bude mít jen pár vybraných jednotlivců. Originální a čerstvý motiv na látce bude jistě vítanou změnou.

Žluté POP ponožky, Barevné tenisky, Kožená brašna, Košile se vzorem

Pro děti

Čeští designéři myslí i na děti. Chytré hračky rozvíjí senzorické schopnosti a jsou na pohled velmi unikátní. Ty nejkvalitnější teplé svetry jsou vyrobené například z merino vlny a zahřejí děti při dlouhém dovádění ve sněhu. Tabulové domečky rozvíjí fantazii při hře. Děti si na ně mohou namalovat svůj svět. Skvělé je i podporovat děti v psaní dopisů. Naučí se, že ne vše je elektronické, udrží se tradice a to vše na ryze české designové psací sadě. 

Dětské domečky s tabulí , Dřevěný ptáček Pepa, Psací sada, Lyžařský dětský svetr

 

 

 

Zdroj; pinterest.com, deelive.cz, lipastore.cz, mayda.cz, botas66.com, playbag.cz, beliere.cz, sistersconspiracy.cz, kama.cz 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram