Dětská kolekce Catimini F/W 2014 z jazzového světa New Yorku

Dětská kolekce Catimini F/W 2014 z jazzového světa New Yorku

Francouzská značka dětského oblečení Catimini opět vyrazila prozkoumat různé kultury, až zakotvila u břehů útulného jazzového světa 1950 v New Yorku.

„New York, New York…!” Ozývalo se odevšud při focení kampaně kolekce Catimini Podzim/Zima 2014, která zachycuje New York stories. V příbězích, jež si děti sami vymyslely, nám představí novou kolekci jako by to byly kostýmy v jejich vlastní divadelní hře.

Děti jsou zachyceny v pozadí panoramatického New Yorku, jehož mrakodrapy, záře světel a pastely padesátých let mísící se s černou a kontrastní bílou se staly hlavní inspirací při tvorbě kolekce.



Z kolekce na nás dýchá maximální pohoda v rytmu jazzu promítající se nejen v motivech, ale také v barvách. Kolekce je opět velmi barevná a plná energie. Barevnou múzou se stala hvězdná obloha i neustále měnící se paleta barev toho temperamentního města New York, od modré až po karmínovou.


Nádherné motivy Catimini si udržují svou typickou eleganci a díky osobitým živým barvám jsou o to lákavější a tak rozkošné. Na své si v kolekci přijde snad každý. Najdete v ní obyčejné tepláky i trička, stylové kalhoty, originální mikiny, svetříky a ponča, teplé bundy a kabáty, vesty, ale také couture kousky a spousty doplňků.

Kolik práce obnáší nafotit takovou kampaň, vám prozradí následující video.