Dětská kolekce Peter Rabbit brzy i ve filmu

Dětská kolekce Peter Rabbit brzy i ve filmu

Džínové bundy, pláštěnky, odolná obuv i mnoho dalšího obsahuje veselá dětská kolekce Králíček Petr.

Joules je britskou značku, která se zaměřuje na životní styl. Nyní se zaměřila také na dětské oblečení v rámci malé kolekce s názvem „Peter Rabbit“, která se rovněž propojí s filmem, který bude v kinech od 9. února.

Pláštěnky, džínové bundy, nepromokavé boty i tašky se zajíčkem a jeho přáteli jsou součástí této kolekce. Kolekce bude v prodeji na stránkách JoulesUSA.com, stejně jako ve vybraných obchodech společnosti Dillard a ve specializovaných dětských buticích po celých Spojených státech. Jednotlivé kusy se pohybují v rozmezí od devíti do třiceti dolarů.

„Jsme potěšení, že jsme spolupracovali na této nové kolekci, která je plná charakteru,“ řekl Tom Joule, zakladatel značky. Dále se nechal slyšet, že jako značka životního stylu, si váží času s rodinou a toho, být venku, takže byli rádi, že pracují s ikonickými postavami, které ztělesňují tyto rysy. V animovaném filmu s názvem „Peter Rabbit“, v překladu Králíček Petr hlavní roli nadaboval James Corden. Dále se zde objeví Margot Robbie, Elizabeth Debicki a Daisy Ridley, kteří propůjčily své hlasy rolím Flopsy, Mopsy a Cottontail.

Společnost Joules byla založená v Británii již téměř před 30 lety. Je značkou prémiového životního stylu, která vyrábí oblečení pro ženy a děti.

wwd.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram