Dětské kabáty C&A pro holky i kluky

Dětské kabáty C&A pro holky i kluky

Kabát je v chladném počasí rozhodně to nejlepší. Skutečně zahřeje, vítr a chlad pod něj jen tak nezaleze a je stále více stylový. Podívejme se, jaké kousky letos dětem nabízí značka C&A.

U C&A rozhodně nešlápnete vedle, hledáte-li opravdu stylové a moderní oblečení za dobrou cenu. 

S letošní kolekcí pro Podzim/Zimu 2014 vám tato oblíbená značka přináší široký výběr nejrůznějších druhů kabátů, od těch úplně nejmenších roztomilých kabátků pro malé holčičky až po chlapecké a dívčí kabáty v elegantním stylu.

Prošívané kabáty jen tak z módy nevyjdou a C&A vytvořilo i miniaturní verze pro naše malá dítka. Na zimu jsou perfektní kabáty s teploučkou fleecovou podšívkou nebo s kožíškem, který zahřeje promrzlé tvářičky.

Prošívané delší bundy a kabáty jsou ideální především v tom, že dětem netáhne na záda a tak nemusíte mít takový strach z jejich nachlazení.

Zajímavým a chytře řešeným modelem je například chlapecká bunda 3 v 1, kterou lze nosit na tři různé způsoby díky odnímatelné kapuci a vyjímatelnému zateplení formou fleecové mikiny.

     

Velmi moderní kousek, který by letos neměl chybět ve skříni žádného teenagera je parka. Typickou khaki parku v kolekci C&A doplňují i další barvy jako je hnědá nebo červená.

A nakonec trošku elegance. Slabší hezky šité kabáty vaši teenageri unosí snad nejvíce. Mohou je vzít na podzim, v teplejších zimních dnech ale i na jaře. Díky stylovému střihu s elegantním nádechem se perfektně hodí k jakémukoli outfitu do společnosti. Kabáty či bundy v kabátovém stylu vypadají skvěle také s džínsy, což ocení i kluci, kteří mají rádi pohodlí a zároveň chtějí vypadat cool.

Foto: c-and-a.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram