Diane von Furstenberg vypráví svůj příběh

Diane von Furstenberg vypráví svůj příběh

Ve svojí nové knize se Diane von Furstenberg představuje jako módní návrhářka, podnikatelka i aktivistka. "The Woman I wanted to be" tak odhaluje mnohá tajemství jejího pracovního i osobního života.

Diane von Furstenberg, kterou časopis Forbes označil za třiatřicátou nejvlivnější ženu světa, vydává v pořadí už druhé memoáry.

Autobiografie "The Woman I wanted to be" na více než 400 stránkách popisuje úspěšnou kariéru této módní ikony od jejích začátků v rodné Belgii až po velkolepé módní přehlídky v New Yorku i jinde ve světě.

První část nazvaná "The woman I am" popisuje jak osobní a milostný život Diane von Furstenberg, tak úspěchy na poli módy. Od slavných šatů z roku 1974, známých jako wrap dress, se přes modely symbolizující ženskou nezávislost a revoluci v dámském oblékání, dostáváme až ke kolekci Fall/Winter 2014/2015. Pro její vytvoření se návrhářka inspirovala ruskými baletkami.

Ve druhé části "The bussiness of fashion" nám pak designérka prozradí, jak vybudovat módní impérium a stát se jednou z nejvlivnějších žen na světě.

Zdroj obrázků: vogue.fr

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram