Diesel na podzim stylově ošatí i děti

Diesel na podzim stylově ošatí i děti

Pokud čekáte, že Diesel přijde s roztomilou kolekcí, tak to jste vedle. Jemu vlastní urban-styl plný denimu, kůže a rebelství mu už nikdo neodpáře.

 

Stejně jako vy i vaše děti by měly nosit oblečení vyjadřující jejich osobitost. Dieselové děti se jen tak neztratí. Jsou hitem v urban módě, kterou jednoznačně doplňuje jedinečný ultra stylový denim, jenž najdete i v nové kolekci Podzim/Zima 2014.

Známá značka si pro tuto sezónu připravila teplé a extra pohodlné oblečení, které nikdy nezklame.

Diesel není pro všechny. Je pro odvážné děti, co se chtějí ukázat a ve svém oblečení se pořádně vyřádit. Je jednoznačně pro stylové děti.

V nové kolekci najdete teplé prošívané bundy i vesty v křiklavých barvách, mikiny a svetry s jedinečným designem, pohodlný denim a kožené podzimní bundičky přesně ve stylu Diesel.

Dívčí kolekce je navíc doplněna o něžnější prvky, jako jsou květované šaty. Hlavní roli u dívek vedle khaki a denimu hraje růžová barva.

Skvěle vypadají také boty, jedny jsou například unisex a svým provedením především zdobením metalickými pyramidami, podtrhují rebelského ducha značky Diesel.