Divočina v módním pojetí

Divočina v módním pojetí

Je jen na vás, co si pod Tváří Móda.cz pro měsíc únor představíte. V nás však evokuje právě toto. Bylo to jedno velké dobrodružství!

S obrácením prvního listu kalendáře roku 2016 jsme načali měsíc únor, s nímž musí logicky přijít i naše nová Tvář Móda.cz, která, jak už jste jistě zaznamenala, začíná v plné síle zdobit všechny naše tituly.

O tom, že vás v aktuálním Coveru z projektu “Staň se tváří magazínu Móda.cz“ čeká setkání s divokou přírodou v dokonalé harmonii s vybranými módními kousky nejen od módního tvůrce Petra Kaloudy, jsme vás již informovali.

Naše nadšení bylo tehdy natolik silné, že jsme ani sekundu neváhali a zcela bezprostředně po skončení samotného focení v lomu Hády nedaleko moravského velkoměsta, s vámi zkrátka museli sdílet hned několik prvotních snímků úžasné vlčí rodinky v čele s alfou Vanessou Šunderjuk, která se své role zhostila víc než dokonale.

Nejsme ale jediní, kdo si práci s touto přirozenou kráskou, jejíž kořeny sahají do východní Evropy, pochvalovali. Bezprostřednost modelky Vanessy Šunderjuk totiž docenil i skvělý fotografLubomír Buchta či vizážistka a stylistka Magdalena Kovářová, jejichž společné dílo vám nyní s velkou radostí představujeme a věříme, že ve vás zanechá podobné dojmy.

 

Závěrem tak můžeme pouze dodat, že s naším v pořadí již druhým focením do projektu “Staň se tváří magazínu Móda.cz“ jsme maximálně spokojeni. Jak se líbí vám?