DKNY Pre-fall 2014 - sportovní dresy a kombinace černo-bílé

DKNY Pre-fall 2014 - sportovní dresy a kombinace černo-bílé

Pre-fall kolekce pro rok 2014 od značky DKNY ve znamení pouličního stylu, spotovních dresů, H-střihů, bílé a odstínů černé. Objevuje se ale také tyrkysová a pomerančová. 

Podstatná část kolekce je složena z černé a z bílé. Na topech se objevují výrazné nápisy a sportovní čísla. Blejzry jsou vyrobené z umělých sportovních materiálů. Návrháři kombinují nekombinovatelné. Vytvářejí trend, který si polovina lidí oblíbí, druhá ho bude nenávidět. Dávají dohromady sportovní topy i crop topy s Ačkovými sukněmi a jehlovými podpatky. Lehké skládané sukýnky kombinují se sportovní šusťákovou bundou nebo topem s kapucí.

 

Některé modely jsou ale kombinovány vkusně a elegantně. K vidění jsou vzorované topy i tepláky, které dohromady vypadají překvapivě zajímavě. Zároveň jsou v kolekci přestaveny jendoduché černé kousky, které si můžete obléknout na jakýkoli způsob. 

 

Barvy kolekci vládnou až v její druhé části, uvidíme růžovou, meruňkovou i tyrkysovou. Zaujímají hlavní místo ve vodorovných proužcích, přesto jsou kombinovány s flísovými mikinami a jinými čistě sportovními materiály.

 

Zbylé modely z kolekce DKNY Pre-fall 2014 jsou jednoznačně retro. Designéři dokázali výborně zkombinovat šedou a kávovou a vynikly tak jediněčné modely. V odstínů hnědé najdete třeba tepláky a košile, ty jsou doplněny o šedé límečky. Modely jsou v klasických A a H střizích. 

 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram