Dny Marianne 2015 jsou tady - do kterých obchodů byste se měla podívat?

Dny Marianne 2015 jsou tady - do kterých obchodů byste se měla podívat?

Prodloužený víkend od pátku 11.9. do neděle 13.9. bude jako již klasicky i v roce 2015 ve znamení největšího nákupního šílenství celého roku. Dny Marianne jsou tady. 

Dnů Marianne jsme se konečně dočkali i letos. Projekt má pro vás připravených více jak 400 nabídek a to po celé České (i Slovenské) republice. My za redakci Móda.cz vybíráme tentokrát šťastnou sedmičku obchodů, některé známější a některé méně - všechny ale stojí za vaši návštěvu.

1   ALDO - jejich prodejny najdete sice pouze v hlavním městě, Plzni a Brně, ale jistě stojí za to, se tam podívat. ALDO je skvělou značkou nabízející originální provedení bot ve vysoké kvalitě! 

2   C&A - pro milovnice tradiční módy a především pro každého po celé České republice jsou dostupné prodejny C&A. Na první pohled možná nepřináší nic neobvyklého, ale není tomu tak. Letos zařadilo C&A do své kolekce několik druhů ponč a my vám garantujeme, že minimálně jedno se stane vaší novou láskou.

3   Intimissimi - spodní prádlo s dotekem luxusní Itálie. Dokonale široká nabídka spodního prádla na všechny příležitosti. A kdo by si nechal ujít novou soupravu s 25% slevou?

4   Liu jo - originální italská značka, z jejíž nové kolekce snad není možné vybrat si jen jeden kousek. 

5   Orsay - velmi dostupná značka, která se letošní chladnou sezónu soustředila na sukně v líbivém pouzdrovém střihu v nejrůznějších délkách, barvách i materiálech. 

6   Pietro Filipi - oblíbená módní značka s osobitou filosofií, která oblékne i náročnou ženu do outiftu tak, aby se cítila stoprocentně pohodlně. Nás zaujalo především precizní zpracování kabátů v letošní podzimní kolekci.

7   Zoot - stále stejně populární a vysoce jedinečný Zoot se letos zapojil také. A na veškeré své nové kolekce nabízí slevu 25 %. Mrkněte se na něm po zajímavých svršcích, kabelkách a botách. Slibujeme, že litovat nebudete!

Zdroj: dnymarianne.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram