Do mini kabelky uložíte maximálně svůj mobil, a přesto byste o ní měla uvažovat

Do mini kabelky uložíte maximálně svůj mobil, a přesto byste o ní měla uvažovat

Nový trend, který se začíná rozmáhat, je třeba si zavčasu představit. Mini kabelky, které vám poskytnou prostor maximálně na pár drobností, jsou víc než roztomilé.

Když návrhář Simon Porte Jacquemus poslal na molo modelky s kolekcí pro podzim 2019, mnoho lidí nechápalo, zda jsou kabelky určitým vyjádřením sarkazmu, nebo jsou skutečně na prodej. On je tehdy prodával za 470 dolarů kus, dnes už zdaleka není jediným prodejcem těchto mini kousků, ale také ani tím nejdražším.

Do této kabelky uložíte například mini kousek cukroví, jeden mobilní telefon nebo klíče a rtěnku. Víc se vám do ní asi nevejde, a přesto byste měla uvažovat, zda tuto moderní kabelku nepotřebujete.

Ani značka Jacquemus nebyla úplným průkopníkem mini kabelek. Už v roce 2015 jsme tento trend zahlídli v kolekci Simona Millera s velikostí, která sotva pojala nejmenší verzi iPhonu, jak roztomilé, viďte? Pokud ale hledáte opravdu praktickou kabelku, která bude splňovat náročnější kritéria, pak se těmto drobnostem vyhněte obloukem…

Cult Gaia Mini Bamboo

 

Kara Flower Baby  Puffer

 

Maryam Nassir Zadeh

 

Medea Small Prima Bag

 

Opening Ceremony Canvas

 

Simone Miller Two-Tone

 

Staud Mini Shirley

 

Susan Alexandera Lil Leopard

 

Telfar Small Bag

 

Topshop South Bead Mini

 

Ulla Johanson Lalo Straw

 

Baggu small leather retail tote

 

Mansur Gavriel Mini Mini Sun

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram