Do školy i na hřiště v oblečení Terranova

Do školy i na hřiště v oblečení Terranova

Terranova, italská módní značka, oblíbená pro svou originalitu, svěžest a cenovou dostupnost představila novou dětskou Kolekci pro Podzim/Zimu 2014 inspirovanou středoškolskou módou a hlavně sportem.

Terranova přináší vašim dětem v sezóně Podzim/Zima jednoduchou módu na každý den.

Potřebujete své děti levně a přitom stylově vybavit do školy či na venkovní dovádění? Terranova je jistě ta správná volba.

Letošní kolekce je plná pohodlných kousků inspirovaných typickou módou amerických studentů a sportovními kluby.

Ragby je hlavním tématem chlapecké módy. Najdete tu sportovní bundy charakteristické pro nejrůznější školní kluby v základních pěti barvách – modré, červené, zelené, černé a šedé.

Mikiny a svetry jsou na podzim základem. I ty se nesou v ryze sportovním stylu. Mezi motivy najdeme kromě nejrůznějších ragbyových týmů také americkou vlajku.

A aby bylo nejmenším mužským v rodině opravdu teplo, o to se postará například prošívaná vesta nebo parka s hřejivým kožíškem.

I pro dívky si Terranova na zimu připravila opravdu hřejivé a slušivé kousky. Například prošívané vesty i bundy nebo pletené svetříky s kožíškem uvnitř.

 

Dívky mají mnohem větší výběr, kromě sportovních motivů na ně čekají mikiny, svetry a trička, kdy hlavní roli mají mašle a mašličky.

A v teplejších dnech mohou ještě vytáhnout šaty, třeba k legínám. U šatů převládá trendy street glam styl, u kterého nechybí třpytky a krajka.

Holky i kluci milující Disneyho nebo hrdiny komiksů, si také přijdou na své. A pro pobavení jsou tu i hravé motivy či zábavné nápisy, jako třeba – Pes mi snědl úkol!

Zdroj: terranovastyle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram