Do sychravých podzimních dní se vydejte ve stylové pánské mikině!

Do sychravých podzimních dní se vydejte ve stylové pánské mikině!

Pánské mikiny patří teď nejenom mužům, ale i ženách. Přinášíme přehled těch nejstylovějších a jak je nosit. Ať už jste muž, nebo žena. 

Možná je to trochu paradox, ale co. Pánské mikiny totiž na podzim 2015 patří mezi základní kousky šatníku ženám i mužům. Přiznáváme, ženy jsou trochu nenasytné. Ale pánské mikiny v ženském outfitu mají vždycky větší říz než ty dámské. Jako největší trend se letošní podzim hlásí celoplošné potisky, metalické či koženkové detaily a důvtipné nápisy

 
Tmavě modrá 649 Kč ; Šedá ONLY & SONS Dwain 969 Kč

JAK NEJLÉPE KOMBINOVAT

Když se řekne mikina, už dávno by se vám neměla vybavit část sportovního outfitu. Protože číslem jedna v nošení mikin je aktuálně jejich zakomponování do elegantního outfitu

Mužům ale stále ze všeho nejvíce sluší stylové mikiny společně s vyšusovanými džínami, bílými teniskami a kšiltovkou. Dokonale se hodí také ke kombinaci barevným běžeckých bot a moderních kapsáčů. Vytvoříte sice sportovní outfity, ale zaručeně si je nikdo nepoplete s oblečením do fitka. A pokud chcete následovat nejžhavější módní diktát světa, natáhněte si přes mikinu elegantní bundu, hoďte si kapuci na hlavu, na zápěstí připněte kovově lesklé hodinky a obujte polobotky. I tak to totiž jde. A i tak to vypadá skvěle. 

  
Šedá Jack&Jones 969 Kč ; Černá Zoot 899 Kč

JAK JE NOSÍ ŽENY

Ženám se pánské mikiny snad oblékají nejsnadněji z jakéhokoli oblečení, na které si jen vzpomenete. Perfektně se hodí k černým skinny a Converskám, k pouzdrovým i šifónovým sukním a ripped džínům, pokud jste celkově příznivkyní boyfriend stylu. Pokud nechcete ale působit nepatřičně, oděná celá do pánského stylu, pamatujte na detaily. Když se vám na krku bude vyjímat výrazný náhrdelník a na nohy nasadíte jehlové podpatky, nikdo si vás s klukem nepoplete. Budete vypadat originálně, svěže a možná i přesvědčíte samu sebe, že proto, aby se za vámi otočil každý druhý muž na ulici, nejsou vždy třeba minisukně a hluboké výstřihy.

Někdy stačí jen stylová mikina, padnoucí džíny, lakované lodičky a příjemný úsměv. 

 
Zelená Jack&Jones 969 Kč ; Šedá Bellfield Kellan 1 159 Kč 

zoot.cz ; pinterest.com; answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram